Lördag 15/2

15 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på en hel del hård träning men också på många skratt och roliga upplevelser. Just nu är dina vänner väldigt viktiga för dig. Det är med dem du tillbringar all din fritid. Har du familj så försöker du kombinera kvalitetstid med dem och kompishäng samtidigt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig inledning på lördagen, men efter lunch börjar du få kontroll på saker som du vill få gjort den här dagen. Det finns mycket energi i ditt horoskop just nu och därför är du ofta ambitiös i det du vill hinna med på helgen. Kvällen kretsar kring familj och släkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu stressar du mycket och det är inte så bra för dig. Du behöver varva ned på helgen så försök att inte boka in så mycket den här dagen även om du vill. Under dagen passar det bra att gå igenom ekonomin och göra upp en sparplan inför sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är lite försiktig i dina uttalanden just nu. Du har märkt att visa av dina vänner tar saker som ett löfte när det mer är tänkt som ett löst förslag som bör utvecklas. Det här kan ställa till problem för dig på sikt.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte särskilt ambitiös idag och du bör undvika att delta i en tävling eller sport av något slag. Värst är det om det rör sig om en lag insats för då kan du verkligen reta upp människor med din lättja. Dina vänner vet att du kan så därför blir det extra sura när du misslyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är målinriktad idag. Oavsett om du planerar en storstädning, och på jakt efter något särskilt till hemmet eller försöker umgås med så många vänner som möjligt så har du ett mål som du tänker nå. Kvällen blir underhållande.

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du ett nytt intresse som du ser till att prioritera. Din familj kan bli lite irriterad över att du lägger så mycket fokus på en hobby när du egentligen inte har den tiden. Du måste försöka förklara vad det här betyder för dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du uttalar dig ganska klumpigt om en laginsats och det irriterar en hel del personer i din grupp. Saken är den att du bara vill få fram att ni tillsammans har så mycket potential så därför borde ni kunna lyckas bättre.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att kombinera ambition, kärlek och vänskap. Det blir en dag där du måste bolla med många bollar i luften samtidigt så se till att vara utvilad och på gott humör. Kvällen kan bjuda på överraskande nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket som du vill hinna med den här lördagen och det kommer ta tid innan du är i form igen. Du verkar ha haft en skada eller varit krasslig en tid. Kvällen blir härligt social och den bjuder även på ett par välkomna överraskningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket som du bör hinna med den här dagen så se till att komma igång i tid. Stiger du upp för sent är risken stor att du inte hinner med allt du planerat. På kvällen överraskar du din familj med lite nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en vilja att lyckas med en sak idag och du är helt fokuserad på ditt mål. Din partner kan uppleva att du bryr dig mer om dina ambitioner just nu än om er. Försök att förklara för din partner att det är viktig med individuella mål även om man har ett förhållande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons