Söndag 16/2

16 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är du utpumpad och behöver vila men du kan inte säga nej till en vän som vill att ni ska ses. Du har alltid varit svag för den här personen och du känner att dina känslor blir starkare och starkare.

Oxen 20/4-20/5

Idag vägrar du att stressa. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att du faktiskt inte hunnit med att bara ta det lugnt och koppla av. Idag ska du unna dig något som du verkligen uppskattar som t.ex. hemma SPA. Ta en långpromenad, sov länge, men framförallt skäm bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska grinig just nu och det märks inte minst på hur du hanterar konfliktsituationer. Du är inte särskilt bra på att ta kritik och det finns en tendens att du vänder taggarna utåt när du känner dig attackerad. Försök att inse att kritik kan vara utvecklande om du tar den på rätt sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag unnar du dig att vara inomhus och ägna dig åt att göra väldigt lite. Det är inte ofta som du har möjligheten att vara så här lat, men idag finns det både tid och en vilja från din sida att göra absolut ingenting. Ett samtal kan väcka en hel del bortglömda känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Du är rastlös och du försöker få med dina vänner ut idag. Lejonet trivs oftast bra i naturen, men är du mer av ett stadslejon så kan en upptäcksfärd i city vara precis lika givande som en långpromenad i skogen. Idag har du möjlighet att göra en unik upptäckt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande. Du har många bollar i luften och för en gångs skull tycker du att det är kul. Vanligtvis brukar Jungfrun fungera som bäst när du kan fokusera på en sak i taget, men en influens från luft förbättrar din simultanförmåga.

Vågen 23/9-22/10

Bli inte sårad om en vän ställer in ert möte idag. Hen har en god anledning till det och det har inget med dig att göra. Ha tålamod så kommer du tids nog att få din förklaring till varför hen gör som en gör just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om naturen, närheten till djuren och om att njuta av livet. Det blir en härlig dag där du kan fokusera på det som du älskar att göra. Eftermiddagen kan bli social om du väljer att umgås med dina vänner.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett väldigt dåligt humör. Det handlar om att du känner dig bortvald av din vän. Hen prioriterar sina andra vänner framför dig och du får inte ens möjligheten att vara med. Prata med din vän och berätta hur du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen måste du komma ikapp med saker som du halkat efter med. Här gäller det att kombinera träning med tankeverksamhet. Under dagen får du nyheter om en person som gjort bort sig i ett visst sammanhang. Du blir inte förvånad men du tycker lite synd om den här personen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör idag och du visar både hänsyn och omtänksamhet mot dina nära och kära. Idag kan det hända att du överraskar din familj med en härlig frukost eller bokar ett biobesök lite spontant på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska tystlåten just nu. Det har varit så mycket den senaste tiden att du behöver få vara ifred och smälta alla intryck. Under dagen får du höra av en vän att någon som står dig nära har betett sig ganska illa under lördagskvällen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons