Måndag 17/2

17 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska intensiv dag där det gäller att du hänger med från början om du ska få till ett hyfsat resultat. Ditt problem just nu är du är för trött för att riktigt orka fokusera dig. Du måste vara noggrannare med sömnen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen får en stressig inledning, men när väl det första har lagt sig så kan du varva ned och ta saker lite mer som de kommer. Idag blir du irriterad på en kollega som har en tendens att ta väldigt mycket utrymme.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att välja rätt. Det kan verka enkelt, men det handlar om många små likartade val som kan väldigt olika utslag. Det är viktigt att vara skärpt och notera de små detaljerna. Kvällen blir underhållande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en otålig person och idag tvingas du vänta på ett besked av något slag och det gör dig irriterad och rastlös. Det här kan bli en nyttig erfarenhet för dig. Vissa saker går helt enkelt inte att påskynda, utan där är det tålamod som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir riktigt annorlunda och krävande. Det är högt tempo på jobbet, och du är inte i form för den här typen av stress. Du verkar vara på väg att dra på dig en förkylning eller någon annan sjukdom vilket gör dig hängig och trött.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du reklam för ett evenemang av något slag där du kommer att delta. Från början känns det som en bra idé att ha så många som möjligt som du känner på plats, men under dagen börjar du tveka om det är en så god idé egentligen. Du inser att din prestationsångest kommer att öka.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande gott humör trots att det är måndag. Det finns någon på jobbet som du tycker det är roligt att umgås med och du ser nästan fram emot vardagarna mer än helgen för då får du träffa den här personen. Kanske är du på väg att bli förälskad.

Skorpionen 23/10-21-11

Om du sköter dina kort korrekt idag kan du vinna en hel del fördelar på jobbet bara genom att faktiskt gör som din chef säger. Du vill oftast agera efter eget huvud och du kan ha svårt för auktoriteter, men om du sväljer din stolthet idag så kommer du tjäna på det på sikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en märklig dag där du vidareförmedlar vissa nyheter till dina vänner och du blir förvånad eftersom du inte får det reaktion som du förväntat dig. Du trodde inte att det här skvallret skulle väcka så starka känslor som det uppenbarligen gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tuff men rolig inledning på veckan. Du har mycket att göra och inte råd att ligga på latsidan, men om du bara är utvilad och frisk så kommer den här måndagen blir ytterst givande. Idag markerar du din plats i hierarkin en gång för alla.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite störd på en kollega som är ganska lat och som ofta anmäler sig sjuk. Hen är borta igen och du funderar på att ta upp det här problemet med din chef. Under eftermiddagen får du hjälp av en person som är väldigt kompetent och du bli imponerad av hens idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att du måste försöka fast du egentligen inte vill. Du kan bli väldigt grinig när saker inte går som du tänkt dig. Fisken är ett humörs nära tecken som ofta låter sina känslor styra. Kvällen blir intressant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons