Tisdag 18/2

18 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bygger på effektivitet vilket inte är din starkaste sida just nu. Du brukar kunna vara väldigt ambitiös, men den här perioden känner du dig mest trött och ofokuserad. Kanske är du på väg att bli sjuk.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan för att fundera lite den här dagen. Något som hänt den senaste tiden väcker starka känslor inom dig och får dig att känna dig lite maktlös. Du behöver komma fram till en strategi för att hantera det här problemet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är oerhört charmig idag och din charm förtrollar vissa av dina kollegor lite extra. Du märker att en viss person uppför sig underligt när hen är i din närhet och det gör dig förbryllad. Om du studerar den här personen kommer du att upptäcka att hen beter sig konstigt för att hen har känslor för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om avledande manövrar vilket du är ganska dålig på. Du är inte bara en usel lögnare, du blir illa berörd när du tvingas dölja saker även om du inte ljuger. Det här gör att du inte riktigt klarar av att undanhålla sanningen från din chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du att vara ganska cool, men det blir bara fel. När du ska spela världsvan och sofistikerad så framstår du som en översittare och ganska oförskämd istället. Strunta i att försöka imponera, vara bara ditt vanliga, underbara jag istället.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du en komplex fråga av din chef och du bör be om betänketid innan du kommer med ett svar. Det är viktigt att du vet vad det är du vill säga och att du uttrycker dig väl när du väl svarar.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en stressig inledning på tisdagen. Det kan finnas en risk att du försover dig eller att du blir sen bara för att du är lite seg på morgonen. En sen ankomst till jobbet betyder att du missar viss information som kan vara bra att ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker det är löjligt att din vän alltid ska göra så stor sak av att hen är sjuk. Det är inte bara att trycka i sig två Alvedon och krypa tillbaka i sängen och somna om, nej hen vill ha service, omtanke och massor av empati när hen känner sig krasslig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ryggar tillbaka när du får veta sanningen om en viss person. Du har dig själv att skylla när du rotar i saker som du egentligen inte har med att göra. Tyvärr är Skytten inte bara väldigt nyfiken, du är också en expert på att leta fram smaskiga hemligheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara väldigt lågmäld och låta någon annan ta plats. Du har oftast inget problem med att hålla dig i bakgrunden, men just nu influeras du av Sol och det gör att du omedvetet tar på dig en mer markerad och ledande roll.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte för hård i ditt omdöme om en kollega idag. Det är lätt att döma, särskilt när du inte har alla fakta på handen och den här personen slåss med en hel del jobbiga saker privat. Försök att få din kollega att öppna upp sig och berätta vad det är som är fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen funderar du på att vara lite romantisk mot din partner. Du gillar att vara spontan oh göra saker som ingen förväntar sig av dig. Som singel finns det kanske någon särskilt som du vill uppmärksamma lite extra idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons