Onsdag 19/2

19 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du vara väldigt saklig och argumentera för något du tror på. Tyvärr har du svårt att hålla dig till rena fakta när du brinner för något. Det bli lätt att du för in subjektiva åsikter när du försvarar det du tror på.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att hinna med många olika saker. Om du bara har en plan från början och håller dig till den så kommer det att gå bra. Du är en person som kan vara väldigt organiserad när det passar dig. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker det är jobbigt att be om ursäkt även om du vet att du gått över gränsen. För dig blir det väldigt personligt att säga förlåt. Idag får du möjligheten att öva på den ädla konsten att vara ödmjuk och be om ursäkt.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du locka med en vän på dumheter. Det kan vara en shoppingrunda, en spontan festkväll eller något annat som din vän verkligen inte har tid eller råd med. Tyvärr är du väldigt bra på att spela på din väns svagheter.

Annons

Lejonet 3/7-22/8

Du är ganska irriterad på en vän som hela tiden ställer in när ni ska ses. Du tycker inte hens ursäkter är godtagbara. Om du vill behålla den här personen i ditt liv så bör du rensa luften med hen. Prata direkt från hjärtat med din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen har du en bra strategi för att hinna med så mycket tråkigt som möjligt innan lunch så du har det roligaste jobbet kvar på eftermiddagen. En annan kollega gör precis tvärtom och börjar med det roliga vilket gör att hen är sur på dig på eftermiddagen eftersom hen tycker att ditt jobb är bättre än hens.

Vågen 23/9-22/10

Det är de små gesterna som kan förgylla någons dag och det är du väldigt medveten om. Idag så visar du dina kollegor lite extra omtanke och det uppskattas verkligen. Eftermiddagen kretsar kring ett otroligt men väldigt smaskigt skvaller som du får höra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir förvånad över en kollega som beter sig som en ungtupp. Hen går omkring och sprätter och visar upp sig i alla möjliga sammanhang. Det är ett nytt beteende för den här personen, det kan handla om att hen har känt sig bortglömd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte så som du tänkt dig den. Du har så många olika saker på gång att du ofta rör ihop fakta och det försenar vissa projekt. Försök att strukturera upp ditt arbete lite bättre. Gör listor och planera din dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen börjar bra. Du får en mjuk start på dagen och det är precis vad du behöver. Under onsdagen redogör du för ett arbete av något slag. Det kan vara ett prov, en uppgift som ska avslutas. Kvällen blir intensiv men väldigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du möjligheten att rätta till ett misstag som du gjorde tidigare i förra veckan. Det var bara ett litet misstag, men det har satt käppar i hjulet för större mer omfattande projekt. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir inte så bra om du blir arg varje gång som du inte får som du vill. Visst är det bra att stå på sig, men bara till en viss gräns. Det är minst lika bra att veta när man ska kompromissa som när man inte ska ge upp. Influensen av jord kan göra dig väl envis mellan varven.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons