Torsdag 20/2

20 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv men inte så lång. Du måste fokusera dig på dina uppgifter för att hinna med. Idag arbetar du mot klockan och det gäller att du disponerar din tid ordentligt. Kvällen blir inspirerande och kretsar kring en hobby som du har.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen försöker du få kontroll på många olika områden. Genom att fokusera på en sak i taget lyckas du över förväntan. Kvällen handlar om att ta tag i något som du tänkt göra länge men som aldrig blir av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att få små projekt att fungera i längden. Du arbetar tillsammans med en kollega och det går över förväntan med tanke på att ni nästan aldrig lyckas dra jämt annars. Det är något med kemin mellan er som inte stämmer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du övertyga en vän om att hen inte ska vara deppig utan försöka se saker från den positiva sidan. Det går sådär eftersom din vän är ganska nattsvart just nu. Ibland måste man få gå igenom en fas av mörker för att kunna se ljuset. Din vän behöver tyst stöd, inga råd just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något härligt och energiskt över ditt tecken. Du älskar verkligen det du gör just nu och du känner våren i luften vilket få dig att blomma upp. Under dagen försöker du nå fram till en person som har dragit sig undan dig på sista tiden. Du vill få hen att öppna upp sig.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir intensiv och det finns en risk att du får arbeta över. Du är trött på att hela tiden känna dig slutkörd. Kanske borde du prata med din chef om hur du känner det. Kvällen blir aktiv och trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du flera besked av varierande natur. Det gör att ditt humör pendlar mycket från irritation till glädje till ilska och tillbaka till glädje igen. Det kan vara svårt för dina kollegor att hänga med i dina humörsvängningar så det gäller att ha en rak kommunikation idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och aktiv. Du fokuserar på fysiskt arbete så mycket som möjligt. Just nu är det många tankar rör sig i din hjärna och det passar bra att kunna fundera med du jobbar men då måste du göra saker som sitter ii ryggraden och som inte kräver något särskilt fokus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag flirtar du väldigt mycket med en kollega. Har du ett förhållande så vet du att du är på gränsen för det passande, men det är just det förbjudna i situationen som lockar dig. Du är lite uttråkad på ditt liv och du vill ha lite action.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något allvarligt och något lättsamt över den här dagen. Idag är det mycket du ska få gjort men tiden är starkt begränsad så det gäller att kunna disponera de timmar du har till förfogande. På kvällen väntar ett kärt återseende av en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir lite stressigt på slutet av den här dagen. Du tycker att du har bra kontroll, men det visar sig att du glömmer bort vissa, väsentliga detaljer och det orsaker en liten kris på eftermiddagen. Som tur är så är du en expert på att lösa kriser.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår inte så jättebra just nu trots att du ger ett sken av att allt är toppen. Det handlar om att du inte är nöjd med ditt liv, det kan vara jobbet, ditt boende eller ditt förhållande. Du har hela tiden en känsla av att du missat en chans som du haft.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons