Fredag 21/2

21 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du inte låta ditt dåliga självförtroende ta överhanden. Vanligtvis brukar du vara självsäker, men just nu omger du dig av så kompetenta kollegor att du känner dig ganska usel på många områden. Du får en massa pepp av en person som tycker du är toppen på allt du gör.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir bra, kanske mest för att det är fredag och du gillar fredagar i största allmänhet. Under dagen sluter du fred med en person som du haft ganska intensiva diskussioner med under veckan. Ni har kommit till en punkt där ni båda accepterar era olikheter och försöker se styrkan i dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mån om att kunna ta kommandot idag. Det finns någon som du vill imponera på och du tror att hen uppskattar personer med starka ledaregenskaper. Försök inte vara något du inte är, den här personen blir mest imponerad när hen får se din kreativa sida och din förmåga att kunna sälja in vad som helst.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett ganska bra humör idag, men det handlar mest om att veckan snart är över. Även om du gillar dina kollegor så är du ganska trött på ditt arbete och dna arbetsuppgifter. En helg är bra men en semester vore ännu bättre. Du behöver lite distans från jobbet.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig fredag där du äntligen får umgås med en person som nästan alltid är upptagen. Hen har så mycket som hen vill hinna med och då gäller det att passa när det finns en ledig stund som passarer båda.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig själv på för stort allvar just nu. Det är bra att du tror på dig själv och att du står upp för dina åsikter, men ditt allvar gör att vissa av dina kollegor tycker det är kul att driva en smula med dig och det tål du inte. Försök att slappna av och ha lite kul istället.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att lyssna och lära. Ibland har du svårt att ta in information eftersom dina tankar tenderar att glida iväg särskilt om det är ett större möte eller kurs där du kan smälta in i bakgrunden. Kvällen blir intensiv och härlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du utomhus en hel del. Du har mycket som du missat på grund av dåligt väder den senaste tiden och nu försöker du ta igen det så fort solen tittar fram eller det åtminstone är regn och blåsfritt ett tag.

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på din partner för att hen inte tar ditt parti i en diskussion. Hen verkar snarare tycka att du ställer till en scen och att du beter dig barnsligt. Just nu är stämningen mellan er två rätt så spänd. Hen verkar inte riktigt vilja investera lika mycket i er relation som du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lyssnar med ett halvt öra på en vän när hen försöker förklara en komplicerad relation som hen har privat, det är först när ett visst namn dyker upp som du spetar öronen, det här är namnet på en person som du känt för evigheter sedan, men som du aldrig riktigt glömt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska jobbig dag där du måste fatta många beslut som egentligen inte ens borde ligga hos dig. Du har en kollega som ofta lyckas klanta till det och du känner att det blir ditt ansvar att reda ut situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du för mycket. Det handlar om att du försöker kompensera för att du varit grinig den sista tiden, men din partner känner av att du göra allt rätt, men du gör det inte med hjärtat. Du måste ta fundera över vad det är du vill och vad det är saknar i ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons