lördag 22/2

22 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du blir positivt överraskad den här lördagen. Du trodde det skulle bli en ganska trist dag, men en vän har andra planer för er. Kvällen handlar om vänskap, att våga visa känslor men också om vikten att hålla fast vid det som betyder något för dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir sällskaplig och familjär. Du umgås med dina nära och med vänner. Har du möjlighet är du gärna utomhus några timmar den här dagen. En skogspromenad eller en brunch förhöjer livskvaliteten och får dig att slappna av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lätt att irritera idag. Det finns något väldigt stressat över ditt tecken och det bästa du kan göra är att inte utsätta dig för situationer där du vet att du blir provocerad eller umgås med människor som brukar gå dig på nerverna. Var snäll mot dig själv idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du att komma igång lite tidigare än du brukar på helgen, men det går segt. Du har helt enkelt inte orken att kliva upp tidigt. Lyssna på din kropp, behöver du sova så sov. Kvällen kretsar kring heta känslor och en gammal förälskelse som blossar upp igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som oftast går din egen väg och som kan ha lite svårt att lyssna på andra. Så är fallet idag. När en släkting ger dig ett riktigt värdefullt råd så ignorerar du hen helt. Det handlar inte om att du inte litar på din släkting, du vill fatta dina egna beslut på ont och på gott.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen försöker du ignorera en misstanke som du har. Du brukar vanligtvis inte ha lika stark intuition som vissa andra tecken men idag förstärks den sidan både av Vatten och av Månen vilket gör att du bör lyssna på din magkänsla.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en stressig och krävande lördag, samtidigt som det blir en rolig och givande kväll. Idag gäller det att vara utvilad och ha huvudet på skaft. Det finns en risk att du missar något väldigt viktigt om du inte är uppmärksam.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en vän som du bryr dig om väldigt mycket men på senaste tiden har hen dragit sig undan. Du vet inte hur du ska närma dig den här personen utan att inkräkta på hens privata sfär. Ibland måste man vara lite påträngande, och är det din vän så kommer hen att förstå att dina intuitioner är goda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du åter igen lyfta ett känsligt ämne med din vän. Ni har haft den här diskussionen ofta den senaste tiden och det blir bra ett tag, men sedan är ni tillbaka på ruta ett igen. Kanske handlar det om något annat än det du tror är problemet. Försök att vara objektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig lördag som handlar om värme, närhet och vänskap. Du träffar en gammal vän och du känner att ni har mycket att ta igen. Kvällen handlar om andra vänner och kanske om förälskelse eller rent utav kärlek. Just nu cirkulerar det mycket känslor i ditt tecken.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är positiv idag och din entusiasm är smittsam. Under dagen träffar du vänner och du njuter av att vara ledig. Det blir en lättsam dag som bjuder på frisk luft och massor av god mat. Kvällen kan erbjuda lite planering inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att ta tag i dina problem och du längtar efter en person som hade förmågan att skaka om dig, göra dig galen men också få dig att känna något. Hen och du umgås inte så mycket längre, men kanske är det på tiden att du tar kontakt igen?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons