Söndag 23/2

23 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att fundera på den här söndagen. Det handlar om en hobby som du inte riktigt hinner med och om ditt arbete. Du måste lägga upp en plan inför våren så du vet hur du ska disponera den fritid du har.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar bra och slutar ännu bättre. Du får höra en del roligt skvaller den här söndagen och det piggar upp i februarimörkret. En framgångssaga tar slut och en annan börjar den här dagen. Det är inget som berör dig direkt, men indirekt så påverkas du positivt av det som sker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är tufft att säga nej till något som man vill ha, men du är fast besluten att inte vika. Det är bra att du är så envis. Tvillingarna brukar ha svårt att stå emot grupptryck, men för en gångs skull så har du lätt för att säga nej.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om frisk luft, hemmaprojekt och om att rannsaka dina känslor. Kräftan är en väldigt emotionellt utvecklad person och just nu så är det mycket kaotiska känslor som slåss inom dig. Du upplever förälskelse, oro, svartsjuka och hopp på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett gott humör idag. Du har umgåtts med en vän som du verkligen håller av och varje gång ni ses så blir du påmind om varför du tycker den här personen är så speciell. Under söndagen har ni möjlighet att träffas igen men då måste initiativet komma från dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en familjemedlem idag. Det är inte första gången du kommit på den här personen med att ljuga eller undanhålla sanningen, men idag så har du fått nog och du vill få en förklaring till varför hen beter sig så här.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande söndag. Du ägnar dagen åt en hobby som du har och du inser att du faktiskt är bättre på det här än du trodde att du var. Kanske är det rent utav något du kan tjäna extra pengar på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och väldigt intensiv dag. Du står inför en del val och det är viktigt att du inte börjar tveka så här på slutet. Visst är det lite jobbigt när allt är nytt, men samtidigt så är Skopionen bra på att hantera förändringar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sur på en vän för att hen inte hörde av sig när era gemensamma vänner skulle träffas. Du känner dig utesluten och det är en känsla som du inte gillar. Det finns en risk att du gör samma sak tillbaka mot den här personen istället för att vara öppen med hur du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att ta det lugnt och om att hitta tillbaka till din inre harmoni. Ett gulligt sms eller ett roligt förslag på en aktivitet får dig att bli på extra bra humör under söndagseftermiddagen. Kvällen handlar om en ytterst hemlig flirt som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa olika projekt på gång just nu och det är bra att du håller dig aktiv, men glöm inte bort att du måste vila mellan varven. Vattumannen slänger sig gärna in i nya åtaganden eftersom du tycker det är kul med utmaningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir riktigt sur på en kompis för att hen har träffat någon du vill träffa utan dig. Du vet att du egentligen inte kan säga något om saken eftersom omständigheterna gör att du egentligen borde hålla dig borta från den här personen, men ditt hjärta säger något annat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons