Måndag 24/2

24 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn inledning på veckan, om du inte halkat efter med vissa arbetsuppgifter sedan tidigare då kan dagen bli stressig. Under slutet av måndagen passar du på och testar en ny hobby eller en sport.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är det mycket att göra och du fokuserar på att skapa volym och kvantitet snarare än att fixa med små detaljer. Under dagen kan det uppstå en het diskussion mellan dig och en kollega. Hen tycker inte att du tar tillräckligt med plats, att du är för mesig helt enkelt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig mycket just nu och det hjälper knappast. Vad du borde fokusera på är nuet och inte på saker som ligger långt fram i tiden. Måndagen blir en bra dag där du är både kreativ och produktiv på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad när du märker att du har konkurrens om en viss persons uppmärksamhet. Du vill att hen ska vara din vän, bara din vän men du vet att det är en smula egoistiskt att tänka så. Du har drabbats av svartsjuka även om du aldrig skulle erkänna det ens för dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir trevlig men inte händelserik. Om du vill ha en förändring måste den komma från dig själv. Du är bortskämd med att din charm lockar människor till din sida och du slipper anstränga dig för att umgås med dina vänner. Det finns en person som inte är lila framåt, där är det du som måste anstränga dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om svåra frågor men enkla svar. Det är ganska självklart när du tänker efter. Som omständigheterna ser ut just nu såå har du inte så många alternativ. Kvällen handlar om att våga testa gränser.

Vågen 23/9-22/10

Du är på dåligt humör den här måndagen. Inte nog med att du ogillar måndagar i största allmänhet, just idag så tvingas du arbeta med en person som alltid lyckas gå dig på nerverna. Kvällen blir inspirerande och rolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Glöm inte vad du lovat. Det här är ett löfte som du inte är så pigg på att uppfylla och då blir det ännu viktigare att du gör det. Det bevisar att du är en person som står vid ditt ord. Under eftermiddagen får du chansen att göra något nytt och roligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den. Du umgås med dina vänner men stämningen är inte lika avslappnad som den brukar vara. Du vet att något har förändrats, men du kan inte sätta fingret på vad det är som är fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen har du ett ganska lugnt tempo och det passar dig bra. Du har vissa mål med dagen, men det är egentligen inte särskilt jobbiga saker, snarare uppgifter som du tycker är lite roliga. Kvällen bjuder på chockerande nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du segar dig framåt den här dagen. Just nu avskyr du arbetet, men det handlar nog mest om att du vill vara ledig och göra annat än att jobba. Du har många järn i elden och det gäller att du slutför dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara lite snäsig mot dina vänner idag och du drar dig undan sällskap. Du behöver få fundera över livet och kärleken. Det finns någon du saknar och den saknaden är starkare än du vill medge. Hen var på sätt och vis din drivkraft, din ilska och din glädje.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons