Tisdag 25/2

25 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du få ordning på vissa papper och det visar sig vara svårare än du trott. Vissa papper är helt enkelt borta och du måste vända dig till en vän för att få låna hens anteckningar och noteringar. Som tur är din vän mer noggrann än du.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska långtråkig och klockan går sakta. Du vill hem redan efter morgon fikat, men det är bara att hålla ut. Här gäller det att inte tänka för mycket utan fokusera på en uppgift i taget. Kvällen handlar om familjen och om ett gemensamt projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir lagom stressig och det få tiden att rusa iväg. Du har mycket du måste hinna med, särskilt innan lunch. Tänk på vad du äter, äter du för tungt kommer luften gå ur dig och du orkar inte med eftermiddagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du väljer bort vissa personer i ditt liv för att få mer tid för andra. Det kan tyckas vara en hård prioritering, men för dig är det enkelt. Det finns en person som du fördrar i alla lägen och du är villig att gå långt för att ni ska bli det ni en gång var.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du glider ifrån vissa vänner och det gör lite ont. Det handlar om att ni går från en fas i livet till en annan. Det kan vara att du eller de skaffar partner, familj eller jobb på annan ort. Saker förändras och det gäller att du är rädd om de personer du fortfarande vill ha i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar steget från avvaktande till entusiastisk idag. En kollega har lyckats få med dig i sina tankegångar och nu gör du allt för att stötta och hjälpa hen att förverkliga sin idé. Kvällen blir ganska monoton, men lärorik.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant tisdag där du försöker att vara väldigt kreativ samtidigt som du styr upp dina kollegor så att de håller sig inom ramarna för de uppgifter som ni har. Du har en fantastisk simultanförmåga när du vill och den behövs den här tisdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen behöver du få svar men det visar sig inte vara så enkelt som att bara fråga. Här är det efterforskning och insamlande av fakta som gäller för att få en så klar bild över situationen som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite arg på en vän för att hen inte säger sanningen. Du kan nästan lukta dig till hens lögner, men du väljer att hålla god min i elakt spel. Du vill se vad den här personen tänker göra och säga i fortsättningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska lugn, men det finns drama i luften även om du inte märker det i början på dagen. Det pågår intriger omkring dig som egentligen handlar om dig och du anar ingenting. Eftermiddagen och kvällen kan för med sig en hel del avslöjanden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska till freds den här tisdagen. Jobbet fungerar mycket bättre än under gårdagen och du umgås med en kollega som alltid lyckas locka fram ett leende hos dig. Under eftermiddagen får du höra en nyhet som gör dig väldigt glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant start på den här tisdagen. Du är stressad över något som ligger utanför din makt att påverka. Under dagen tar du kontakt med en vän och försöker få hen att ändra sig beträffande något som har med hens boende att göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons