Onsdag 26/2

26 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra den här onsdagen och mycket kommer sig av att du faktiskt skjutit upp vissa saker till sista minuten. Du är väldigt duktig på att pressa en deadline så långt som det går. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du inspiration både till arbete och till hemmet. Det blir en kreativ och familjär dag där du diskuterar, utvecklar och genomför olika projekt. Under dagen kan du få en genialisk idé som du inte bör ignorera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du måste vara lite på hugget om du ska hinna med idag. Det kommer inte att bli så lätt att få ihop alla projekt så det gäller att disponera din tid vettigt. Under dagen kan en diskussion med en chef ge ett oväntat resultat.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill ha ett svar men du är rädd för att ställa frågan. Du försöker läsa mellan raderna, men det är inte så enkelt. Under dagen får en vän ett tips om en rolig aktivitet som ni kan delta i senare i veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här är din tid. Du har lyckats komma en person närmare de senaste dagarna och du gör allt för att er vänskap ska växa sig stabil. Hen kan vara lite skygg och undviker stora sällskap så det blir en utmaning att locka ut hen från sin säkerhetszon.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om planering. Du brukar kunna vara rätt så strukturerad i ditt förhållningssätt och det visar du prov på idag. Under dagen kan en kollega lätta upp stämningen med sin charm och sin humor.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen vägrar du att ta till dig av den kritik du får. Du brukar sällan vara så här envis, men idag så känner du ett behov av att få säga vad du tycker och tänker. Kvällen handlar om att respektera andra personers känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ger upp och erkänner att du har haft fel även om det gör en smula ont. Skorpionen är väldigt stolt av naturen och har svårt att erkänna sina brister. Under eftermiddagen får du ros av en chef och det känns riktigt bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att bevaka dina intressen och att inte låta andra köras över dig. Den senaste tiden har du hela tiden varit den som vikt ned dig i olika beslut. Du vill inte orsaka diskussioner och slitningar på dina relationer, men det gör att du inte står upp för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir trevlig och lagom social. Du utvecklar din smak både när det gäller kläder men även inredning och mat. Under dagen får du möjlighet att påverka inköp av varor till jobbet och du känner att du tycker det är kul att bestämma. På kvällen så träffar du någon som du har en flirt med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir besviken på en kollega som inte ställer upp efter att du offrat en hel del för att hjälpa hen. Du inser att det här är en person som gärna tar hjälp från andra, men inte bjuder på sig själv när det behövs.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och harmonisk onsdag där du lägger fokus på detaljer. Du vill överraska en vän och du vet hur vad du ska göra för att hen ska blir riktigt glad. Under dagen får du nyheter som rör ditt arbete.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons