Torsdag 27/2

27 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk torsdag som handlar om dig och om dina behov. Arbetar du väljer du gärna uppgifter som du tycker är roliga och skjuter upp tråkiga saker till nästa vecka. Kvällen blir underhållande och stimulerande.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir ganska okej. Du jobbar lite i din egen värld just nu, men du trivs med att vara ensam med dina tankar. Under eftermiddagen får du roliga nyheter som rör en släkting eller en vän. Kvällen blir mysig, men lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar inte din vän på allvar när hen säger att hen mår dåligt. Den här personen har kommit med liknande, ganska genomskinliga lögner tidigare och du tar för givet att det här är ytterligare en undanflykt. Kanske bör du kolla upp din vän innan du dömer för hårt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och går snabbt. Du fokuserar på saker som intresserar dig oavsett om du är ledig eller arbetar. Under dagen försöker du återigen få kontakt med en vän, men hen svarar bara undanglidande och du blir lite oroad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter till fullo den här torsdagen, särskilt om du är ledig. Det enda som inte är bra är att du saknar någon väldigt mycket och att dina tankar ständigt är hos den här personen. Under eftermiddagen får du ett sms som gör dig extra glad.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika sätt att lägga upp arbetet idag och du väljer det som du anser mest effektiv. För dig är det viktigt att ligga bra till innan fredagen så du slipper att stressa imorgon. Kvällen handlar om din hälsa, det kan vara träning eller en långpromenad efter jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Du får sällan höra så mycket skvaller som du får just nu och det är både underhållande och lite skrämmande på samma gång. Om dina kollegor pratar så här mycket bakom varandras ryggar, vad säger de då inte om dig när du inte är där?

Skorpionen 23/10-21-11

Du ifrågasätter din chefs omdöme idag när hen bestämmer en prioritetsordning som du tycker är helt upp åt väggarna. Det är bra om du är tydlig mot din chef och förklarar för hen varför du tycker att hens beslut är fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen passar bra till shopping och till att fräscha upp sig. Om du jobbar så kan ett spontanbesök i din favoritaffär på rasten ge oväntat resultat. Eftermiddagen handlar om olika uppdrag som måste avslutas innan helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir ganska lagom på flera olika sätt. Du pysslar med olika projekt både när det gäller jobbet och privat. Just nu så är det väldigt lugnt i ditt liv och du suger åt dig av den energi du får när du gör saker som du tycker är roliga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dig själv den här torsdagen. Det finns något som du vill få gjort och något som du måste få gjort och båda kräver både tid och tålamod från din sida. Just nu har du mer energi än vanligt och då händer det saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara social fast du kanske inte vill det egentligen. Just nu trivs du ganska bra när du är ensam, men just den här dagen så är du uppbokad på flera olika aktiviteter. Trots din vilja att vara ensam så blir dagen trevlig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons