Fredag 28/2

28 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen har du tur, kanske ska du köpa en lott den här dagen. Saker som står och balanserar, både privat och på jobbet tippar över åt rätt håll och ger dig en bra skjuts framåt. Eftermiddagen blir härlig och social.

Oxen 20/4-20/5

Du väljer att fokusera på en sak i taget den här fredagen. Genom att inte stressa lyckas du få en hel del saker gjorda på kort tid. Kvällen blir livfull och utvecklande. Du har många järn i elden just nu, men glöm inte att skämma bort dig själv med lite välförtjänt lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har två val idag och du väljer det minst jobbiga väl medveten om att du bara skjuter upp det oundvikliga till senare. Just nu är du väldigt bra på att skjuta upp saker oavsett om det är tråkiga arbetsuppgifter eller jobbiga beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du skämma bort en släkting, vän eller familjemedlem lite extra. Den här personen finns alltid vid din sida och ställer alltid upp när det behövs, du vill gärna visa hen din uppskattning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara rätt så romantisk när du vill, men du är också svartsjuk. Idag blir du irriterad för du känner dig utesluten ur en gemenskap trots att du vet att du är den som inte kan eller som är bortrest. I grund och botten handlar det om att det finns en person som du vill träffa.

Jungfru 23/8-22/9

Du undersöker många olika alternativ idag. För dig är det viktigt att veta vad du har att välja på innan du väljer. Du är ofta klok i dina tankegångar och idag så visar du än en gång varför du är en person som fungerar väldigt bra som ledare.

Vågen 23/9-22/10

Du är konflikträdd, det är lika bra att du medger det en gång för alla. Idag hamnar du i en jobbig situation där det bästa är om du konfronterade din kollega men istället väljer du att backa undan. Du vet att du kommer få lida för att du tar den enkla vägen ut nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir rolig men intensiv, det är mycket du ska hinna med på kort tid. Under dagen får du en fråga som gör dig lite förbryllad, du vet inte riktigt vad den här personen är ute efter. Du blir osäker på hens motiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om familjen och om att mysa hemma. Du orkar inte umgås med så många människor just nu och du undviker alla former av fester, tillställningar med mera. Under kvällen så märker du att en i familjen är ovanligt tyst.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska säker på att du valt rätt, men idag så tvekar du lite när det kommer upp ett annat mer frestande val. Var inte orolig, dit beslut är det som passar dig bäst. Under kvällen flirtar du med en vän. Antingen ni ses eller skriver med varandra så är tonen väldigt intim.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är peppad för den här helgen trots att du har mycket att göra under fredagen. Du håller högt tempo och får mycket gjort på kort tid. Kvällen kretsar kring familjen och kring människor som du älskar och står nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på en vän. Det är egentligen mer ditt fel än hens. Hen försöker bara göra dig glad, men ju mer hen försöker ju surare blir du. Det handlar om att dun vän försöker för mycket och att det mesta hen gör står dig upp i halsen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons