Lördag 29/2

29 feb, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

För dig handlar den här dagen om personliga utmaningar och om att räcka till. Det blir en rolig men också krävande dag där fokus ligger på att prestera. Kvällen handlar om vänskap och om att finnas där för varandra.

Oxen 20/4-20/5

Du umgås rätt mycket med en person som du egentligen inte känner så väl. Idag träffas ni och det blir trevligt men också en smula utmanande. Kvällen bjuder på en härlig buffé av upplevelser. Du njuter verkligen i fulla drag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du vara utomhus så mycket som du kan. Den friska luften får dig att glömma dina problem för en stund och helt gå upp i nuet. Under eftermiddagen utmanar du dig själv att testa något annorlunda och nytt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som har svårt att säga ifrån, men när en vän börjar bli väl klängig så får du nog. Du brukar sällan vara så här brutalt uppriktig, men du vet att den här personen inte fattar fina pikar utan du måste tala i klartext.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att njuta av livet särskilt om du är utomhus. Det blir en utmanade men rolig dag som bjuder på en hel del skratt men också på några blåmärken. Kvällen handlar om att visa någon hur mycket hen betyder för dig. Du har svårt att uttrycka dina känslor i ord, men gör ett försök.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg på en person för att hen inte lyssnar ordentligt. Det handlar om att hen är ouppmärksam och det tycker du är dålig stil. Under dagen träffar du en ny bekantskap som imponerar väldigt mycket på dig. Hen har en nästan magnetisk utstrålning.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer och det är ganska bra. Du behöver lite frihet för att orka. Under dagen kan en släkting komma med rätt så överraskande nyheter. Det här är något hen pratat om länge om att göra, men du trodde aldrig hen skulle komma till skott.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om undanflykter och om att inte vilja vara med. Du har svårt att hitta på ursäkter till en vän som du egentligen inte vill träffa men som du inte riktigt kan undvika. Det stora problemet är att du inte själv vet varför du inte vill umgås med din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn och skön lördag där du slappnar av ordentligt. För dig handlar livet om att bara njuta och ta det lugnt. Under eftermiddagen passar du på att köpa något som du velat ha länge. En familjemedlem skämmer bort dig väldigt mycket just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Idag ska du göra något som du ser väldigt mycket fram emot. Det blir en rolig och utmanande dag där du verkligen får testa din kreativitet. Kvällen handlar om god mat och om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite irriterad på en person som inte förstår ett nej. I övrigt en härlig och kreativ lördag där du verkligen får utlopp både för din fantasi och för din förmåga att tänka utanför boxen. Kvällen bjuder på en utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt den här lördagen. Är du bortbjuden så kanske du går ut, men det är ytterst tveksamt om det blir särskilt sent. Just nu fördrar du att vara hemma, helst själv, Du funderar mycket på din privata situation just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons