söndag 1/3

01 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir riktigt lugnt den här söndagen. Passa på att vila upp dig ordentligt för du kommer att behöva ny energi i veckan som kommer. Ett besked av något slag kan skapa blandade känslor hos dig. Kvällen handlar om att öppna upp sig.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite seg den här lördagen. Efter en härlig men väldigt intensiv lördag behöver du få möjligheten att pusta ut. Du tar tag i några mindre projekt och det blir lagom. Glöm inte ett löfte som du gett en ung släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör och det fullkomligen skiner om dig. Du har energi nog att ta dig an vilket projekt som helst och det är bra för du har många bollar i luften just nu. Dagen handlar om att hitta balans och om att våga sätta ribban högt.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig undan lite och det märks väldigt väl. Din familj och dina vänner undrar varför du undviker sällskap. Sanningen är den att du behöver få fundera. Under den senaste veckan har starka känslor vaknat till liv igen och du måste hitta ett sätt att hantera de på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undviker att diskutera känsliga ämnen med en släkting för du vet att hen blir så sårad. Det handlar om en gammal konflikt som rör favorisering. Under dagen ska du undvika onödiga utmaningar eftersom det finns en risk att drar på dig skador. Kvällen handlar om en vän och om förtroliga samtal.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir rolig och intensiv. Du har mycket du ska hinna med på några få timmar så det gäller att disponera sin tid väl. Idag söker du inspiration både till privatlivet och till jobbet. Kvällen blir lugn och skön. En bra kontrast till dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en hel del små beslut som du måste fatta ganska omgående. Egentligen handlar det om att du äntligen kommit fram till vad det är du vill sätta för mål, men varje mål kräver ytterligare beslut. Här får du verkligen öva på konsten att bestämma dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, lugn och harmonisk. Du kopplar av på ett helt annat sätt än du gjort den senaste tiden. Dagen går i kreativitetens tecken. Du skapar gärna med händerna. Det blir en härlig och vilsam söndagskväll där du kommer ikapp både mentalt och fysiskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite oroad att du missat något. Du har en känsla av det pågår en massa drama omkring dig, men ingen har talat om vad som händer för dig. Allt du har att gå på är lösa rykten och ganska vilda antaganden. Du har inte helt fel i dina teorier.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir väldigt stillsam. Efter en intensiv helg behöver du få möjligheten att andas ut och bara slappna av. Den här dagen handlar delvis om att förbereda sig inför kommande vecka men även att knyta igen vissa lösa trådar från förra veckan. Kvällen andas romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en släkting för att hen helt och hållet går din egen väg. Du är van vid att den här personen lyssnar mer på dina råd än hen gör just nu. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt. Du behöver en paus i vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är frustrerad och arg, men du vet inte hur du ska kunna uttrycka dina känslor utan att det blir fel. Du vill få fram hur du känner samtidigt som du inte vill såra någon. Det blir en balansgång där diplomati är A och O.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons