Måndag 2/3

02 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir väldigt intressant. En ny utmaning får dig verkligen at vilja prestera på topp. Det handlar om att det finns någon du vill lära känna bättre och det kommer du kunna i och med den här arbetsuppgiften, men det handlar också om en chef som du vill imponera på.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en spännande och lagom varierande måndag där ditt omdöme sätt på prov fler gånger. Du inser att du är någon som dina kollegor ser upp till och som de vill ha råd av. Eftermiddagen handlar om frisk luft och om att planera framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet inte om du tänker rätt idag, men du lyckas ändå få en kollega att prestera på topp tack vare dina råd. Du känner dig lite seg i skallen och du har svårt att fokusera. Kanske håller du på att bli förkyld.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att inte bli oroad när en chef antyder förändringar. Vanligtvis har du inga problem med att det händer saker i ditt liv, men just nu så vill du ha trygghet mer än något annat. Kvällen blir väldigt krävande fysiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en målmedvetenhet i ditt horoskop som växer sig starkare och starkare för var dag. Det kan bero på att du just upptäckt vad det är du vill och det hjälper dig att fokusera din energi lite mer specifikt. Kvällen bjuder på en utmaning.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker den här måndagen. Du har tidigare hoppats på att undvika en konfrontation, men du har insett att du måste ta tag i det här problemet innan det växer sig för stort. Idag är en bra dag att lyfta ett sådant här känsligt ämne.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen vill du visa dig kunnig inom ett ämne som egentligen inte alls är ditt område och det går inte riktigt så bra som du hoppats på. Ibland är viljan att imponera större än den faktiska kunskapen och så är fallet idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Ett skvaller sprider sig som en epidemi på ditt arbete och du vet inte om du ska ta det på allvar eller inte. I vanliga fall så bryr du dig inte så mycket om den här typen av intriger, men just det här berör dig på ett väldigt direkt sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen håller du huvudet högt och försöker att inte låtsas om en viss person som är rasande på dig. Du är för stolt för att be om ursäkt eftersom det här bråket delvis är din kollegas fel lika mycket som ditt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du ett besked som du hoppats på skulle vara lite annorlunda även om du inte blir förvånad. Under dagen finns det goda chanser att du gör ett par bra fynd. Eftermiddagen handlar om jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig i hur du ställer dig till en viss persons medverkan i ett projekt. Hen har en tendens att ta över saker och just det här är ditt skötebarn. Du måste vara stark och säga ifrån om du känner dig överkörd.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att visa att du är en kraft att räkna med på jobbet. Du har både talangen, kunskapen och intelligensen att klara av det här projektet bättre än många andra. Nu är det upp till dig att övertala din chef att ge dig en chans.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons