Tisdag 3/3

03 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir trevlig och stressfri vilket passar dig bra. Oavsett om du arbetar eller inte så lyckas du hålla ett behagligt tempo genom hela tisdagen. På kvällen väntar väldigt annorlunda nyheter som rör en vän. Du blir både ledsen, glad och förvånad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte den som ger upp i första taget när du stöter på en utmaning och det visar du idag. Genom din envishet och din vilja att prestera så lyckas du med en väldigt komplicerad uppgift den här tisdagen. Kvällen handlar om ett litet projekt som du har hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du få till en lagom arbetstakt utan att stressa upp dig. Det finns en fin skiljelinje mellan att vara effektiv under press och att bara bli uppstressad utan att göra bra ifrån sig. Kvällen handlar om ett val.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att berätta vad du känner för en vän. Det är för många, omtumlande känslor inom dig som gör att du inte riktigt kan sätta ord på vad det är du vill. Din vän anar att det är något fel, men känner att hen inte når fram till dig idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen fokuserar du din energi på arbetet och du får mer gjort än du fått på länge. Tack vare din envishet och din vilja att visa upp dig från din bästa sida lyckas du bättre än förväntat. Kvällen handlar om en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på väg att kasta in handduken i ett projekt på jobbet när turen plötsligt vänder. Det blir till slut ett riktigt bra resultat av något som gick lite knackigt i början. Kvällen handlar om att vara uppmärksam på detaljer.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte bli irriterad på en kollega för att hen inte är lika snabbtänkt som du är. Ni har båda olika styrka och din är din intelligens och hens styrka hens förmåga att kunna fatta snabba beslut något du tycker är jättejobbigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen undrar du över en kollega som plötsligt dragit sig undan dig. Det hör inte till vanligheterna att den här personen är tyst och frånvarande vilket gör dig bekymrad. Fråga hen vad felet är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vilja visa upp sig och det är något som du är bra på. Du har en lättsam charm som många faller för, något du vet om. Ikväll väntar en annan typ av utmaning. Det handlar om att övervinna en rädsla som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du backar en del idag eftersom du vet att en kollega är dålig på att ta utrymme och du vill ge hen en chans att få glänsa. Någon märker att du tar det här steget tillbaka för att släppa fram din kollega och hen bli imponerad av din finkänslighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är en massa tankar som cirkulerar i din hjärna just nu. Mycket rör framtiden men vissa saker är lite mer här och nu. Kvällen blir rolig och utmanande. Du får ett formbesked som gör dig riktigt glad. Du får även nyheter den här kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen blir du lite arg på en kollega som tar väldigt mycket plats på bekostnad av alla andra. Du har försökt att tala om för hen att hen är lite väl dominerande, men din kollega vill inte lyssna på dina råd eller på dina tips.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons