Onsdag 4/3

04 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du utmanar dig själv att ta mer plats än du gjort på länge. Under en ganska lång tid har du nöjt dig med att hålla dig i bakgrunden, men det är inte Vädurens sanna natur så nu träder du fram i rampljuset igen.

Oxen 20/4-20/5

Det händer mycket den här dagen så det gäller att vara utvilad och ha bra koll. Vanligtvis tycker Oxen om att göra en sak i taget men i dag jonglerar du med en massa uppgifter samtidigt och din multitasking förmåga imponerar på din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir lite av ett andrum den här veckan. Du får tid att stanna upp och fundera över vad det är du vill med livet. Det blir en inspirerande och väldigt intressant onsdag där du får utlopp för din kreativa sida.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar sats just nu. Det handlar om att du vill visa att du har en ambition och vilja att lyckas. Kräftan får energi av Solen vilket gör att du kan pressa dig lite mer än du brukar göra. Under kvällen så är det lagarbete som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen försöker du hitta ett sätt att motivera en kollega som helt tappat sugen. Hen har stängt ned sig, men din charm kan få hen att öppna upp och tala om vad det är som är fel. Kvällen blir rätt stressig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har många olika projekt som du håller i trådarna till just nu och det gör att det mellan varven kan bli lite rörigt. Ett tips är listor. Listor passar Jungfrun bra eftersom den strukturerar upp ditt sätt att tänka och arbeta.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar en vän genom att inte berätta en hemlighet för hen och det kan blir upptakten till ett bråk mellan er. Du tycker det är viktigt att kunna värna om din integritet medan din vän anser att en vänskap baserar sig på att man delar med sig av allt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen kretsar kring din ekonomi och kring en investering som du är på väg att göra. Du har så mycket funderingar just nu att det bästa vore och du skrev ned dem så du inte tappade bort en bra idé. Under kvällen kan en släkting begära en tjänst av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som säger nej i första taget men idag så hoppar du av ett projekt för du anser att det är för riskabelt. Din vän blir förvånad eftersom det nog är första gången hen har sett dig dra dig ur en utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen plockar du fram din tävlingsvilja och din förmåga att kunna fokusera lite extra när det behövs. Du visar att du är en kraft att räkna med och du imponerar på din chef. På kvällen har du en massa extra energi som du lägger på att vara social.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir väldigt intressant. Du har så mycket olika projekt på gång just nu att du sällan får tid att reflektera över livet. Idag uppstår en lucka i ditt schema och den luckan ger dig plötsligt tid att fundera på en ny fas som du är på väg in i.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du arg på riktigt och det är rätt så sällan det händer Fisken. Du kan bli sårad, irriterad, upprörd men inte arg. Det är en kollega som går över gränsen och det är droppen som får bägaren att rinna över. Du visar vilket humör du kan ha när du blir provocerad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons