Torsdag 5/3

05 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen startar du en diskussion med en kollega och det kan uppstå ganska heta känslor eftersom varken du eller hen viker ned sig. Under dagen så inser du att du måste försöka visa lite mer av vem du är. Du har hållit låg profil under för lång tid.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en bra och lugn dag där du känner att du äntligen är ikapp på många olika sätt. Du kommer igång med flera projekt som legat nere och du är stolt över dig själv och över din motivation. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ta ett steg tillbaka och försök att se på hela situationen lite mer objektivt. Som det är nu så är du upp till öronen inblandad och det gör det svårt för dig att vara opartisk. Under eftermiddagen passar det bra med en utomhusaktivitet.

Kräftan 21/6-22/7

Du behöver inspiration, men du vet inte vart du ska hitta den. Egentligen handlar det mer om att försöka bestämma dig för en riktlinje och sedan hitta ett sätt att jobba med dina mål. Ibland börjar du i fel ände, du börjar med detaljerna istället för med helheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du kontakta en vän som du längtar efter. Hen har en förmåga att få dig att känna dig levande. Hen är dina raka motsats i nästan allt och det kan vara en av orsakerna till att du finner hen så attraktiv. Här gäller det att vara rätt så drivande om du ska lyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet hur du ska lägga upp den här dagen förutsatt att ingen lägger sig i det du gör. Tyvärr är det många som har tankar och viljor som inte rimmar med dina planer. Om det rör sig om ett grupparbete bör du prata ihop dig med ditt team innan ni sätter igång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska långtråkig, men tänk på att långtråkigt faktiskt kan vara bra ibland. Du måste försöka hitta balansen i ditt liv. Under en lång tid har det varit både mycket privat och på jobbet vilket gjort att du nästan inte fått någon tid för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt entusiastisk idag och det är bra. Du behöver den här positiva energin för du går in i en period som kan vara väldigt jobbig om du inte har den rätta inställningen. Kvällen kretsar kring en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du påpekar många brister hos din vän men du blir inte lika glad när du får igen kritiken. Just nu är du känslig, särskilt när det kommer till kritik. Du gör allt för att få uppskattning både privat och på jobbet. Under kvällen kontaktar du en vän som du nästan tappat kontakten med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan bli väldigt engagerad när du brinner för något och idag påbörjar du ett grupparbete som rör ett ämne som du tycker är väldigt intressant. Ditt team kommer att märka hur driven du kan vara när du sätter den sidan till. Kvällen handlar om att utmana och att utmanas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är den som sällan visar att du är irriterad på jobbet men idag så kan du inte låta bli att snäsa av en kollega som helt enkelt inte kan vara tyst. Hen har en förmåga att alltid lägga sig i saker som hen inte har att göra med.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och harmonisk torsdag där du känner dig nöjd med det mesta. Under den här dagen så upptäcker du en ny, lite oväntad sida hos en kollega. Du inser att du aldrig tagit dig tid att lära känna den här personen ordentligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons