Fredag 6/3

06 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om kompromissa, något som du kan tycka är lite jobbigt. Du är van vida att få din igenom din vilja oavsett om det sker med manipulation eller på ett mer direkt sätt. Idag har du inget att vinna på att driva din linje. Ni måste utnyttja gruppens styrkor och det gör ni bäst om alla får bestämma.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen gå fort och du är på ovanligt bra humör. Dagen handlar om att hinna ikapp inom vissa områden. Under eftermiddagen är du social med dina vänner. Se bara upp så att kvällen inte blir allt för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera ett nej idag även om du vet att din kollega är i sin fulla rätt att neka dig den här tjänsten. Du vill så gärna ha hens hjälp att du kanske går lite över gränsen i din övertalning. Försök att vara professionell.

Kräftan 21/6-22/7

Under eftermiddagen har du en hell del olika saker som du måste hinna med och risken är att tiden blir knapp. Du har fördelat dina arbetsuppgifter ganska dåligt den här fredagen därav stressen på eftermiddagen. Kvällen handlar om romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar på hur du ska lura med en vän ut ikväll. Hen brukar vara en riktig hemmaråtta som inte gärna släpar sig ut efter jobbet. Här gäller det att ha något att fresta med förutom din charm och din härliga personlighet. Fundera över vad hen tycker om att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du väljer sida i en diskussion som egentligen inte har så mycket med dig att göra. Det handlar mer om lojalitet för en vän än att du faktiskt sympatiserar med hens agerande. Kvällen blir intressant och väldigt rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite labil idag och det kan hända att du snäser åt en kollega som du egentligen tycker väldigt mycket om. Ditt dåliga humör är en kombination av olika starka planeter och det kan komma att hålla i sig ett tag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar inga risker idag utan du försöker se till att ha marginal i allt du gör. Det verkar som om du har planer för kvällen och det är därför du har svårt att jobba över oavsett om det behövs eller inte. Kvällen ser ut att kunna bli riktigt underhållande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att påpeka ett fel på och idag väljer du en ganska klumpig sätt. Försök att vara lite mer finkänslig. Din vän är lättsårad just nu och fel valda ord kan såra mer än du avsett. Under eftermiddagen får du nyheter som piggar upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är mycket nöjd med att det är fredag och du ser framför dig en skön kväll med popcorn och tv som sällskap. Dina vänner tycker inte som du och det kan hända att de försöker locka ut dig på en fest eller liknande. Kanske skulle du vara lite spontan, det kan bli kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en stressig dag där du förväntas hinna med en hel del både privat och på jobbet. Om du fokuserar dig och håller dig till ett strikt tids schemat kan det gå vägen, men då gäller det att du inte svävar ut någonstans. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd för att säga nej till din vän eftersom hen blir så sårad, samtidigt så vill du inte umgås med någon annan än dig själv eller familjen ikväll. Du behöver en paus från allt och alla. Att vara ensam kan ge dig tid att tänka efter och att känna efter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons