Lördag 7/3

07 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig lördag där det väntar en del utmaningar, men inget som du inte klarar av. Tack vare din vilja och din vinnarskalla kan du ge dig in på hur svåra saker som helst. En fin komplimang får dig på gott humör

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om familjen och om ett gemensamt projekt som ni har. Det blir en härlig dag, särskilt om vädret är med dig. Under eftermiddagen får du chansen att betala tillbaka en skuld som du har, det kan vara pengar eller också en gentjänst av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar det lugnt idag. För dig finns det ingen anledning till att stressa. Du behöver koppla av och hämta energi. Är det bra väder så rekommenderas en dag i naturen. Fisk luft och miljöombyte gör dig gott.

Kräftan 21/6-22/7

Idag klampar du en vän på tårna. Du är visserligen bara ärlig, men frågan är om din ärlighet inte är lite väl brutal, din vän kanske har en lite annorlunda syn på er relation än den du har. Försök att vara ärlig men på ett mjukare sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har massor av energi idag och det gör att du planerar aktiviteter för hela dagen. Egentligen borde du försöka ta det lugnt. Du har så mycket i veckorna att en helg i lugn och ro är precis vad du behöver. Kvällen handlar om att vara aktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du får ett nej av en släkting idag och det sårar dig mer än du trodde att det skulle göra. Hen vill vara uppriktig och inte ge dig falska förhoppningar, men det är för sent. Du har redan börjat hoppas på ett ja från hen.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen passar bra till fysiska aktiviteter så som sport, promenader eller ett par timmar på gymmet. Att inte behöva tänka aktiv hjälper dig faktiskt att lösa flera problem som du nästan grubblat ihjäl dig över. Att fokusera på det fysiska tillåter ditt undermedvetna att arbeta.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lördag där du får möjlighet att visa en vän lite extra omtanke. Hen har funnits där för dig många gånger och nu vill du finnas där för hen. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som till en början verkar vara högst osannolikt men som faktiskt visar sig vara sant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du delar din släktings ångest över ett beslut som ni som familj är på väg att fatta. Det finns inget som är enkelt med det här beslutet även om det på sätt och vis är självklart. Stötta varandra och tillsammans kommer ni hitta styrka att göra rätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir rätt så odramatisk. Den bygger mycket på rutiner och på saker du måste göra. Trots att den kanske inte blir så festbetonad så blir det en trevlig lördag. Kvällen handlar om familjen, men det kan också bli en spontanmiddag med några vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar på dig för mycket ansvar just nu. Kanske är det dags att börja släppa taget lite, låt någon annan ta del av bördan. Under eftermiddagen så tittar du på olika inredningsalternativ. Kanske är du på väg att göra om hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite sur just nu och det går kanske ut över fel person. Försök att hålla ditt humör i schack och håll dig undan människor i största allmänhet om du känner dig fientlig. Under eftermiddagen lättar din irritation och det kan till och med hända att du är redo för en fest på kvällen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons