Söndag 8/3

08 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant söndag där ord står emot ord. Du tvingas omvärdera vissa personer medan andra bekanta gör ett djupt intryck på dig med sin intelligens. Kvällen handlar om att planera framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt lojal av naturen, men du tycker inte om att blir lurad, särskilt inte när det handlar om pengar. Idag upptäcker du att en person som du litat på har försökt utnyttja din snällhet och det gör dig rasande. En rasande Oxe är inte att leka med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du unnar dig att få lite vila idag. Du tar dagen som den kommer och det gör dig glad att kunna få vara spontan för en gångs skull. Oftast är dina dagar väldigt inrutade och det lämnar nästan ingen tid till att vara impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du sätter hårt emot hårt idag, något som du sällan gör. Det handlar om att du vill visa vissa personer att du faktiskt inte är någon som man kör med. Kräftan kan ge ett väldigt beskedligt intryck men under den snälla ytan lurar en mycket temperamentsfull personlighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får som du vill så du borde vara nöjd, men istället undrar du om du missat något. Det brukar sällan gå så här lätt att driva igenom din vilja så du anar att något är fel. Det handlar egentligen bara om att du och din vän vill samma sak för en gångs skull.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rofylld. Du få r en chans att pusta ut och det är precis vad du behöver. Lite distans och en massa positiv energi kommer att få dig på rätt spår igen. Kvällen bjuder på en massa roliga händelser. Det gäller att du är utvilad.

Vågen 23/9-22/10

Du blir arg och väldigt frustrerad på en bekant för att hen inte vet sina gränser. Hen har en tendens att alltid gå lite för långt oavsett om det gäller nyfikenhet, skämt eller vänskaplig kritik. Under eftermiddagen så känner du dig osäker på ett rykte som du får höra.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och kreativ. Du utvecklar en idé som du haft en tid och du känner att det här är något som både kan gynna dig konstnärlig sida och kanske ge en extrainkomst på sikt. Som Skorpion kan du vara väldigt driven i affärer när du vill

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker du blir orättvist behandlad idag, men saken är den att du oftast får förmåner och det får du inte idag vilket kan svida lite. Du brukar komma undan på din charm och din förmåga att prata dig ur olika situationer, men idag råkar du på en person som inte alls faller för dina knep.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en skön söndag även om den bitvis är väldigt ansträngande. Om du håller på med en idrott eller ägnar dig åt fysisk aktivitet så ser du till att ta ut dig så mycket du kan. Du får bra feedback från en chef eller ledare vilket får dig att anstränga dig ännu mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du kan, men du vill ännu mer. Idag låter du din kreativa sida få fullt spelrum. Tänk på att vissa familjemedlemmar kan bli lite smått galen på din förmåga att stöka ned när du skapar. Du tror på ordning i kaoset, men det finns familjemedlemmar som föredrar ren ordning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn söndag där du unnar dig att ta igen dig ordentligt. Har du möjlighet så umgås du med dina vänner annars så kretsar det mesta den här dagen kring familjen eller kring din partner. Kvällen bjuder på nyheter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons