Måndag 9/3

09 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir spontan och äventyrlig. Du har så många bra idéer, det gäller bara att du kan förverkliga dem. Under dagen får du möjlighet att visa en vän precis hur spontan och rolig du kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Det blir, trots alla omständigheter, en riktigt bra måndag. Det finns energi och vilja i ditt horoskop som gör att du orkar anstränga dig lite mer än vanligt. Under måndagen får du en ovanlig fråga från en chef som tycker du gör en fantastisk insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att se framåt och att våga satsa lite mer än vanligt. Det blir en rolig och utvecklande vecka där du fokuserar på rätt saker. Kvällen handlar om att vara lagom kaxigt i en utmanande situation.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar stor plats just nu och det är bra. Kräftan kan periodvis smälta in i bakgrunden men nu låter du din stora personlighet få lysa upp dagen. Under måndagen hör du något som gör dig oroad, ta reda på fakta innan du skrämmer upp dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ta risker. Du är egentligen inte så bra på att hitta gränsen mellan att vara modig och dumdristig. Nu gäller det att du kan visa vad du går för utan att ta onödiga risker. Ett samtal från en vän får dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som kan vara enormt fokuserad och det är du idag. Du är så fokuserad att du inte ens märker att en väldigt attraktiv person flirtar med dig. Försök att släppa koncentrationen så pass länge att du kan le och vara lite vänlig tillbaka.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att göra misstag och när man är rädd så bli det ofta fel. Vad du behöver är en skvätt av samma självförtroende som eldtecknen har. Under de kommande månaderna så får du en influens som kommer att öka din självmedvetenhet och få dig att blir säkrar på vad du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör trots att det är måndag. Det finns något på arbetet som ger dig energi. Det kan vara en ny kollega, ett spännande projekt eller en tuff men givande utmaning. Kvällen handlar om en fysisk aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att kunna vara lite skvallrig mellan varven och det är du idag. Det handlar om att du vill försäkra dig om att det rykte som du hört faktiskt är sant och för att få det bekräftat så spider du själv vissa väl utvalda vita lögner.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir stressig men rolig. Du har mycket både privat och på jobbet. Det kan till och med bli så pass mycket att du är tvungen att välja mellan flera saker som du vill göra. På kvällen så ser du till att bli ännu tajtare med en grupp som både kan hjälpa dig i dina mål och som du trivs att samarbeta med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar ett avgörande beslut idag, men det finns en risk att du glömmer informera vissa inblandade som tex din familj. Ibland kan du vara väldigt impulsiv och just nu går du mycket på vad DU vill inte vad som är bäst för alla.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du hålla låg profil och synas så lite som möjligt. Det handlar om att du känner dig ur form och du orkar inte riktigt ta dig an de utmaningar som din chef presenterar på ett gemensamt möte.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons