Tisdag 10/3

10 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en ganska intensiv dag där du måste både komma ikapp, hinna med och ligga före. Om du håller ett högt tempo från början kan du dra ned på takten efter lunch och ändå hinna, allt handlar om planering.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du få ihop en hel del olika projekt. Det är inte så enkelt, men om du bara fokuserar på en sak i taget så kommer du klara dig fint. Idag märker du att en kollega börjar bli flirtig mot dig. Du har influenser från Venus som gör att du attraherar människor du möter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara nog så envis. Idag handlar det om att du till varje pris vill få rätt, och du ger dig inte innan det blir som du vill.  Som Tvilling kan du vara väldigt övertygande, särskilt när du tror så starkt på något som du gör idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir lite konstigt idag. Du väljer att ignorera en person som stör dig väldigt mycket, men hen vill till varje pris ha din uppmärksamhet och hen ger sig inte innan hen får en reaktion av dig. Under eftermiddagen får du en förfrågan som är värd att fundera över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och lärorik tisdag där du går inför att visa hur du tänker och tycker. Just nu är det viktigt för dig att få göra din röst hörd. Du vill visa att du är en person som sticker ut, inte bara en i mängden.

Jungfru 23/8-22/9

Du deltar i alldeles för många olika aktiviteter just nu och det kan hända att det påverkar din sömn och din ork negativt. Försök att begränsa dig något även om det är roligt och du vill hinna med allt, Kvällen handlar om medvind och ren bondtur.

Vågen 23/9-22/10

Du bli besviken på en kollega idag. Hen har svårt att visa uppskattning och du tycker det är irriterande att hen inte ens säger tack efter att du gjort hen en tjänst. Tyvärr är vissa personer på det här viset och det är oftast för sent att börja uppfostra en vuxen person.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror gott om de flesta just nu och din positiva inställning kommer från Venus. Njut av att slippa vara misstänksam. Vanligtvis brukar Skorpionen ofta utgå från att alla försöker lura dig så det här blir en skön och lättsam omväxling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag prövas din moral och etik. Du hamnar i en situation där du vinner mycket på att tänja på gränserna men du vet samtidigt att gör du det så gör du emot det som är moraliskt riktigt. Det är upp till dig vad du anser är viktigast för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om samarbete och antagligen grupparbete vilket du långsamt men säkert börjar bli bättre på. Du brukar ha lite svårt för att kompromissa, men just nu så anpassar du dig lätt till de flesta situationer. Det är en influens från Fiskarna som gör dig så bra på att acklimatisera dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en massa olika utmaningar den här tisdagen så det gäller att du har sovit bra och är pigg i huvudet. Oroande nyheter som rör din eller en närståendes hälsa kan göra dig lite upprörd även om du vet att det antaglien kommer att ordna sig till det bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite aggressiv idag och det är ovanligt för Fiskarna. Vanligtvis brukar du växla mellan att vara positiv och social till att möjligtvis vara lite grinig och sur, du blir sällan arg på riktigt. Under eftermiddagen får du nyheter som rör en släkting.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons