Onsdag 11/3

11 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du undviker att tala om en sak för en vän eftersom du inte vill göra hen upprörd. Samtidigt är du ganska medveten om att du antagligen förvärrar situationen med att tiga. Ibland är det bättre att ta tjuren vid hornen direkt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ovanligt harmonisk onsdag för alla tidigt födda Oxar. Du njuter av att kunna lägga upp ditt arbete på ett sätt som du trivs med utan att behöva anpassa dig till en massa andra viljor. Kvällen blir familjär och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill få ett rykte bekräftat, men hur du än drar i olika trådar så verkar du inte kunna få fram något mer än det där lösa ryktet som du snappade upp härom dagen. Det bästa är att avvakta och se om du får höra mer saker längre fram i veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en nyfiken person som ofta lägger dig i saker som du egentligen inte har att göra med. Idag hamnar du i en sådan situation där din nyfikenhet driver dig lite längre än vad som är passande. Här gäller det att kunna be om ursäkt om du märker att du gått för långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rätt trött både på dina vänner, ditt arbete och stora delar av ditt liv. Efter en nyförälskelse i höstas så börjar det mesta kännas lite monotont. Du kommer på dig själv med att tänka mer och mer på en person som du nästan aldrig träffar nu för tiden. Hör av dig och föreslå att ni ska ses.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa idéer just nu, men det är svårt att samordna allt. Kanske borde du lägga lite av dina projekt på is och fokusera på de bästa idéerna istället för att försök starta allt på en gång. En gammal förälskelse hör plötsligt av sig till dig och du blir både smickrad och lite förfärad på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ingen koppling mellan två av dina vänner mer än att de båda känner dig, ändå så anar du att de här personerna skulle vara som klippt och skurna för varandra. Tyvärr har det inte alltid varit så lyckat när du har lagt dig i andra personers relationer, men lita på din intuition i det här fallet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att inte tappa greppet trots att du periodvis är så trött så du tror att du skulle kunna somna sittande rakt upp och ned. Det handlar bara om vårtrötthet och det är bara att härda ut. Det bästa du kan göra är att vara ute i solen så mycket som möjligt.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen anklagar du en vän för något som du vet att hen inte gjort, du är bara frusterad och vill skylla på någon. Du ångrar dig direkt efteråt, men det är svårt att ta tillbaka något man sagt. Det bästa är om du tänker dig för innan du öppnar munnen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kreativ och utmanande. Din intelligens sätts på prov den här dagen och du svarar med ett gott resultat. Stenbocken brukar ha huvudet på skaft och just nu får du extra skjuts av Väduren och Solen. Kvällen handlar om en hobby och om en ytterst komplicerad relation som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra onsdag där du får mycket gjort utan att behöva stressa. Dina kollegor sitter och gäspar medan du känner dig full av energi och entusiasm. Under eftermiddagen träffar du en person som har roliga nyheter som rör dig direkt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir riktigt glad den här onsdagen. En vän överraskar dig och hen träffar verkligen prefekt när det gäller att hitta något du vill göra eller något du vill ha. Eftermiddagen kretsar kring en sport som du tycker mycket om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons