Torsdag 12/3

12 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen hamnar du i en ganska het diskussion med en kollega. Ursprunget till det här meningsutbytet är att du har märkt att den här personen alltid sätter sig själv i första rummet och det stör du dig på.  Du kan vara rätt så hård i din dom när du sätter den sidan till.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att hitta en balans på arbetet. Du vill gärna låta dina kollegor få vara kreativa, samtidigt som du inte får glömma bort att tänka på dig själv. Du behöver också få skapa mellan varven. Kvällen blir ganska mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du en förmåga att fastna i en uppgift och inte komma vidare. Du hakar upp dig för mycket på detaljer och glömmer helheten. Det bästa vore om du gav dig själv en viss tid för varje uppgift och sedan höll dig till den tidsplanen.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite upprörd över en väns agerande idag. Hen lägger sig i saker som hen borde hålla sig ifrån, men din kritik biter knappast på den här personen. Det du gör av omtanke uppfattar hen som ren svartsjuka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvirrad av en person som sänder ut dubbla signaler. Ena stunden tror du att ni har en kemi mellan er medan hen i nästa stund knappast svarar på dina meddelanden. Det här är en person som har svårt att bestämma sig för vad hen vill.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hålla fokus idag. Ett privat dilemma upptar det mesta av dina tankar och få dig att förlora koncentrationen. En kollega märker att du är disträ och försöker luska i vad felet är men du har ingen lust att öppna upp dig för den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du väldigt splittrad och så är fallet idag. Du vill så mycket på en gång att du inte vet vart du ska börja. Summan är att du sätter igång med en massa projekt som du inte har tid att avsluta. Det här kan skapa irritation hos en mer strukturerad kollega.

Skorpionen 23/10-21-11

Du intalar dig själv att du kan så mycket mer än du kan inom ett visst område. Det är bra att ha ett gott självförtroende, men det skadar inte att samtidigt vara realist. Ge dig själv tid att lära och utvecklas. Det går nästan aldrig att stressa fram ett bra resultat. Du får öva på att ha tålamod.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att övertyga en vän om att du har en bra idé när ni båda två vet att din idé är ganska fantasilös. Det handlar mer om att du vill vara den styrande parten i det här sammanhanget än om att du faktiskt känner engagemang för det samarbete som ni ska göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att hitta fokus. Du har en del utmanande uppgifter framför dig och det gäller att du lyckas hålla samma goda kvalitet rakt igenom. Du måste försök att hitta ett bra sätt att uttrycka dig på. Under kvällen märker du att en vän eller kollega plötsligt blivit rätt så flirtig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en risk att du gör bort dig idag. Du har en hemlighet som du inte ska avslöja, men du har samtidigt svårt att hålla tyst. Ditt största problem är att du gärna vill ha lite feedback, men då måste du samtidigt avslöja din hemlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera bra initiativ idag. Det är vettigt att du fokuserar på dig själv och försöker att inte låta dig distraheras så mycket av saker som pågår omkring dig. Under kvällen får du ett frestande erbjudande som du med stor sannolikhet tacka ja till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons