Fredag 13/3

13 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

För många kan det här vara en otursdag, men för dig betyder fredag 13 att du får en chans att utmana ödet lite mer än vanligt. Du har idéer och kreativa ambitioner som du vill förverkliga den här dagen. Kvällen handlar om ett gemensamt beslut i familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra fredag trots det olycksaliga datumet. Många Oxar är rätt så vidskepliga av sig och därför kan fredag den 13 bli en självuppfyllande profetia i otur. Idag vänder du den trenden och du börjar tänka i termerna turdag istället för tvärtom. Kvällen handlar om fantastiska nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant och utvecklande fredag där du verkligen får anstränga dig till ditt yttersta. Tack vare din fantasi och din förmåga att kunna lösa problem så blir det en härlig dag. Kvällen kretsar kring en förälskelse.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir piggar och piggare ju ljusare dagarna blir. Idag kanske du till och med orkar aktivera dig lite på kvällen istället för att ligga hemma och bara ta det lugnt. Under Kvällen får du nyheter som du kan finna rätt så chockerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något förälskat över ditt tecken just nu. Det kan vara att romantiken blossar upp i ett förhållande som du har, att du möter någon som tar dig med storm eller att du helt enkelt har börjat tänka på en gammal förälskelse som du inte släppt taget om.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en vän fast du vet att det är det rätta att göra. Hen har en fantastisk förmåga att fresta dig att göra saker som du borde hålla dig ifrån. Du vet att den här personen är destruktiv för din moral, men samtidigt har du väldigt roligt med hen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta sig själv på allvar. Du gör dig själv en tjänst om du inte slarvar bort den här möjligheten som du har fått bara för att du inte inser betydelsen av den. Under eftermiddagen kan en komplimang få dig att rodna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad när en kollega inte gör det mesta av den chans hen har fått. Du tycker ofta att den här personen serveras unika chanser och möjligheter, men att hen samtidigt sjabblar bort dem på grund av sin lathet. Du skulle ge mycket för en av hens möjligheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn fredag där du fokuserar på familjen och på din partner. Som singel är det möjligt att du tar det lugnt tillsammans med en massa godis och netflix. Du behöver en kväll där du får koppla av.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir händelserik, utmanande och rolig. Du tänker att du ska ta det lugnt den här dagen men ödet har andra planer för dig. Särskilt Stenbockar födda den 13 eller kring det datumet kommer att få uppleva en omtumlande, underbar och väldigt intensiv dag och en förtrollande natt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns gränser för hur mycket du kan hinna med. Du måste ge dig själv en chans att ta det lugnt och inte stressa upp dig fast du har mycket att göra. Just nu bokar du in lite för många aktiviteter. Kvällen handlar om ett lagarbete av något slag. Se till att det blir ett teamjobb och inte ett solo.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite trött på en person som helst bara ligger inne och tar det lugnt. Våren drar i dig och du vill ut och upptäcka saker. Som singel är du väldigt flirtig. Du charmar många nya beundrare men du tar också gärna kontakt med gamla förälskelser. Du vill ha alla vägar öppna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons