Lördag 14/3

14 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra och fartfylld lördag. Du verkar ägna en hel del av den här dagen åt en hobby som du har. Du springer på en vän av en slump och inser att det här är en person som du faktiskt skulle vilja träffa lite oftare.

Oxen 20/4-20/5

Idag gäller det att ha en plan för att hinna med. Du har mycket du ska göra, men du får inte glömma bort att ha lite kul samtidigt. Dagen ger dig mycket utrymme för dina egna tankar. Oavsett vad du ägnar dig åt så kan du låta tankarna vandra fritt. Kvällen blir härlig, social och utmanande. Du visar din skicklighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är bra om du håller ett löfte som du gett idag. Du har alldeles för lätt för att dra dig ur saker, aktiviteter eller engagemang just nu. Pluto gör dig nyckfull. Under eftermiddagen väntar en vän på att du ska höra av dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan bli väldigt känslomässigt engagerad idag och det är både bra och dåligt för din del. Det är bra för dig att komma i kontakt med djupet av dina känslor, men det är inte så lyckat att de känslorna rör något som du vet inte kommer kunna ske.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en släkting för att hen inte tar hänsyn till dina känslor. Du vill att den här personen ska lyssna mer på dig och förstå vad det är du vill. Hen tror att hen känner dig bra, men i själva verket har ni börjar växa ifrån varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har inte så lätt för att vara uttrycksfull i ord även om du är duktig när det kommer till att sälja in saker. Kanske borde du tänka på dagens situation som en säljsituation fast skillnaden är att det inte är en produkt du ska sälja in, utan dig själv. Det finns någon som du vill imponera på.

Vågen 23/9-22/10

Du blir frustrerad på en vän som uppenbarligen ljuger för dig, men som inte ser något problem med det. Du trodde ni vara bära vänner men nu börjar du fundera på om er vänskap inte är väldigt ensidig. I övrigt är härlig och social dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om att utmana sig själv och sin kreativitet. Just nu har du idétorka och det gör att mycket du skapar börjar se likadant ut. Du måste hitta en ny form att uttrycka dig på. Tänk annorlunda både när det kommer till färger och former.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir lite annorlunda den här lördagen. Det du tänkt göra blir inställt och plötsligt har du tid med det du egentligen ville göra. Frågan är bara om du tycker det är lika frestande nu när du har den här möjligheten. En vän som du inte hört av på länge överraskar dig idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir väldigt intensiv och social på samma gång. Du har ett fullspäckat schema från det du vaknar till långt fram på natten. En flirt har börjat höra av sig mer och mer. Du tycker det är både roligt, lite skrämmande och exalterande på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kommer dina kulinariska förmågor till sin fulla rätt. Du ger dig själv möjligheten att vara väldigt kreativ utan några ramar. Du tycker det är kul att imponera, men frågan är om det verkligen är du som imponerar mest. Du inser att det finns människor omkring dig som är minst lika kreativa.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir intensiv och ganska aktiv. Du visar din talang inom en sport eller hobby. Du vet att du har skickligheten, men tyvärr låter du ofta latheten komma emellan och hindra dig från att utveckla din fulla potential. Idag inser du hur mycket du älskar just det här och du tar ett viktigt beslut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons