Söndag 15/3

15 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar inga risker den här söndagen. Det här är din speciella slappardag och inget ska komma emellan dig, din tv och din säng. Stäng av telefonen och bunkra med godis. Tänk på att den här formen av slappande ger ditt undermedvetna en chans att bearbeta vissa frågor.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en lugn och harmonisk dag som delas upp till lika av småpyssel i hemmet och att ta det lugnt. Har du möjlighet går du gärna en promenad. Den friska luften gör dig gott. Du behöver få lite distans till vissa relationer på arbetet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du tjatig och det vet du om. Idag är det främst din familj som får stå ut med ditt gnällande. Du är missnöjd med en situation, men istället för att göra något konkret åt den så gnäller du hemma istället.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om en hobby eller en sport. Kräftan trivs bäst i lagaktiviteter eftersom din omtanke om andra får en viktigare roll än om du kör solo. Under den här dagen passar du på att över på en sak som du behöver utveckla lite mer innan du kan praktisera den tekniken i verkligheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Försök att inte bli irriterad på en vän när hen återigen ältar sina känslor, sin partners brist på känslor och deras intima problem. Du försöker att vara stöttande, men handen på hjärtat så kan du förstå att en del av problemet är din väns totala brist på självinsikt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget enkelt sätt att lyfta det du vill ha sagt idag så vänta inte på rätt tillfälle utan ta tjuren vid hornen istället. Att erkänna ditt val blir betydligt svårare än du tänkt eftersom din vän ifrågasätter hela ditt beslut istället för att stötta dig så som du hoppats.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara nog så irriterande när du vill och idag tycker du det är extra roligt att reta en släkting eller vän. Hen uppskattar inte alls din humor på samma sätt som du själv gör. Tänk på att den här personen är lite extra känsligt just nu, så ta det lite lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har hittat en idé som du vill testa på men det kräver en del nyinköp. Idag är en bra dag att göra fynd på särskilt om det rör sig om antikviteter eller loppisfynd. Under eftermiddagen får du nyheter som du gått och väntat på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om ett budskap och om att vara uppriktig. Du tycker hela situationen är svår och det är möjligt att du försöker hitta ett bra sätt att ge ett tråkigt besked på. Ibland kan ett direkt sätt att uttrycka sig på vara den minst smärtsamma.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir ganska intensiv men det gör inget för du har en massa energi i kroppen. Du vill verkligen köra hårt idag och ta ut dig själv ordentligt. Genom fysisk utmattning så sover du gott och slipper grubbla på ett känslomässigt problem som uppstått.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i en massa olika projekt den här dagen samtidigt som du stöttar en vän eller kollega i en hobby som hen har. Tänk på att inte boka in för många aktiviteter den här söndagen, efter en lång lördag behöver du tid att vila upp dig inför kommande vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som kan bli väldigt velig, särskilt när det kommer till känslor. Idag har du insett att du skjutit upp ett avgörande alldeles för länge. Du måste fatta ett beslut innan möjligheten för dig att välja försvinner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons