Måndag 16/3

16 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen innehåller både oro och förväntan. Just nu så går du och hoppas på en förändring som kan ge dig den chans du behöver. Under dagen kommer någon form av besked, frågan är om det är vad du gått och hoppats på.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lugnare än du hoppats på. Takten på jobbet har gått från relativt hög till väldigt låg på kort tid. Nu handlar det mer om att se till att allt fungerar så smidigt möjligt men också om att utveckla och förnya nu när det finns tid för det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rastlös. Du behöver en utmaning, men mycket av det som intresserar dig är omöjligt just nu. Försök att hitta en ny hobby som fungerar även i tider som dessa. Under dagen kan din chef komma med någon form av ultimatum.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig för mycket just nu. Det handlar om att ta dagen som den kommer och inte planera för långt fram i tiden. Under den här dagen lyckas du övervinna vissa motgångar och det känns bra. En fråga du undrat över en längre tid på får äntligen ett svar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kanske inte så utvecklande som du hoppats på men den blir trevlig och du lär känna nya personer. Den här dagen gäller det att vara vaken och ha huvudet på skaft för du samarbetar med mycket intelligenta personer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är sann mot dig själv och när du är det så kommer du lite närmare dina mål. Ärlighet kan kosta på och det är det priset som du lär dig idag. Under måndagen kan det även uppstå en ganska konstig situation är du springer på en gammal vän av misstag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och massor av skratt. Det blir en bra start på veckan. Under eftermiddagen tvingas du ställa in vissa planer på grund av rådande omständigheter. Du tycker det är jobbigt att behöva anpassa dig, men du gör ditt bästa att dra ditt strå till stacken.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen så känner du dig lite ur form. Du överväger att stanna hemma, men ditt samvete vill att du går iväg och jobbar. En vän har problem som hen behöver hjälp med att lösa. Frågan är om din erfarenhet från en liknande situation kan vara till någon hjälp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är bra på att säga nej just nu både till extraarbete och till vänner. Just nu fördrar du att vara hemma så mycket som möjligt. Närheten till familjen och till din partner gör dig lugn. Kvällen handlar om att planera inför sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite upp och nedvänd. Dina planer omkullkastas och du får tänka om. En överraskning väntar den här dagen. Du vet inte riktigt hur du ska hantera den eftersom du egentligen inte är en vän av överraskningar, men just det här är något riktigt bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en målmedvetenhet och en lugn vilja i ditt horoskop just nu. Du fokuserar framåt och du väljer att begrava det förflutna. Under dagen får du möjligheten att göra ett val som kan förändra vardagen de närmaste veckorna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett gott humör just nu. Tempot har saktat ned och du kan vara precis så lat som du vill utan att få dåligt samvete. Under den här måndagen kommer du att tänka på en person som du inte sett på länge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons