Tisdag 17/3

17 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjligheten att jobba under lite friare former. Det här sättet passar dig utmärkt eftersom det tillåter dig att lägga upp din dag som du anser passar istället för att behöva anpassa dig till andra.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir stressigare än du trott med tanke på hur lite det är att göra på jobbet. Trots låg arbetsbörda så blir du tvungen att stressa eftersom det verkar vara en hög frånvaro på din arbetsplats just nu. Kvällen handlar om att pyssla hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rätt så dålig på att ta kritik just nu. Du vill bara höra det som är positivt och du sållar medvetet bort det som du upplever som negativt. Din chef försöker hjälpa dig att förbättra vissa områden men det är svårt att jobba med en person som vägrar att lyssna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att se framåt och att inte oroa sig allt för mycket. Kräftan är av naturen ganska orolig av sig och därför så bör du begränsa ditt intag av nyheter just nu. Försök att fokusera på det du vet och på de uppgifter som du har framför dig istället för att jaga upp dig över saker du inte kan påverka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ett steg tillbaka och försöker att se objektivt på den situation som du befinner dig i. Det kan vara svårt eftersom du är så känslomässigt bunden till det du går igenom. En vän hör av sig med lite småskvaller och du blir glad över avbrottet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du inte blir om tyckt om du är halvkrasslig och går till jobbet. Ditt horoskop antyder någon lättare åkomma så som en förkylning eller magont men just nu är dina kollegor lite känslig. Kanske borde du överväga att stanna hemma och kurera dig istället.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar vara ganska kaxig idag och det förvånar dina kollegor. Det trodde att du skulle backa undan i sista minuten, men en påverkan från Solen ger dig både viljan och modet att genomföra den här utmaningen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en behaglig dag som inte bjuder på särskilt många utmaningar men som är harmonisk och fylld av mysiga stunder. Ta till vara på den här tiden då tempot i ditt liv är betydligt lägre än annars. Du behöver den här mentala pausen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen vill du visa dina kollegor att du är en person med stark intigritet. Det blir en spännande dag där du utmanas att göra saker som du inte är så bekväm med men som du vet att du behöver lära dig. Det positiva är att du har en utmärkt och attraktiv mentor.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att ta igen något som du ligger efter med. Det kan vara ett arbete eller någon form av träning eller hobby. Det blir en utvecklande dag där du känner att du börjar hitt den form som du letat efter ett tag. Ett meddelande från en bekant lyser upp den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

På din arbetsplats uppstår en ganska jobbig situation som involverar ett engagemang från din sida. Du har egentligen inte tålamodet att ta dig an den här personen, men samtidigt har du inte hjärta att säga nej till hens förfrågan om hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att utmana dig själv och att försöka tänka framåt. Det blir en rolig och utvecklande dag där du får möjligheten att testa på en ny uppgift. Du inser att det ser oftast roligare ut när någon annan gör en viss sak än när man testar det själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons