Onsdag 18/3

18 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir lite upp och ned vänd. Du får tänka om och omorganisera din dag för att den ska fungera med verkligheten. Idag är det mycket som händer utan att det egentligen händer något alls. Det gäller att kunna vara flexibel.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du inte får bli irriterad på en kollega som uppenbarligen inte borde vara på jobbet. Just nu är du lite känslig för allt som har med sjukdomar att göra. Under dagen får du information som hjälper dig att fatta ett beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar inte lyssna på skvaller om det inte rör dig personligen, men idag kan du inte låta bli att tjuvlyssna på några kollegor som uppenbarligen sitter på intressant information. Kvällen handlar om att investera.

Kräftan 21/6-22/7

Du får vara lite försiktig i ditt sätt att uttala dig idag någon kan uppfatta ditt försök att skämta som seriöst och det kan leda till en rad missförstånd. Kvällen handlar om att hitta på något roligt att göra. Just nu lider du av idétorka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underlig onsdag som handlar om att kunna förändra vissa saker utan att egentligen göra så stora ändringa i rutinerna. Du brukar vara duktig på att anpassa dig till det nya, men just nu tycker du att det mesta är jobbigt. Ett positivt besked får dagen att bli riktigt bra.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en jobbig onsdag som innebär en hel del förändringar för dig och du ogillar verkligen förändringar. Du måste försöka att anpassa dig till det nya, för du kommer att upptäcka att just de här ändringarna är enbart positiva för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du veta att du inte kommer att hinna med allt som du planerat att göra idag men du försöker ändå att pressa in så mycket som möjligt i ditt redan fullspäckade schema. Kanske är det bättre att försöka dela upp uppgifterna lite.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bli intressant, utvecklande och informationsrik. Det gäller att du har koll om du ska få med allt som du inte får missa. Kvällen handlar om familjen och om att ta det lugnt hemma och vila upp sig. Du behöver den kontrasten efter en intensiv dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kan bli väldigt irriterad och arg på din partner för att du tycker att hen inte anstränger sig nog. Det handlar om att ni har olika åsikter och det är något ni bör försöka prata om. Som singel kan det vara en familjemedlem som du blir lite galen på.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte riktigt hur du ska lägga upp den här dagen, men du satsar på att blanda aktivavitet med att bara ta det lugnt. Är du ledig eller hemma så har du mer frihet än om du jobbar. Kvällen kretsar kring en flirt. Du vill inte medge att du börjar känna något för den här personen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att hantera kriser på och du brukar i regel vara bra på att ta saker kallt. Idag visar du prov på just den sidan. När andra får panik så blir du coolare, mer organiserad och kommer fram till de mest smarta lösningarna av alla.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen får du möjligheten att vara lite mer flexibel än du brukar vara och det tycker du är roligt. Du trivs med friheten att fatta dina egna beslut utan att andra lägger sig i. Kvällen handlar om vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons