Torsdagen 19/3

19 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att samarbeta med en kollega men av olika skäl så är det svårt. Er kreativitet och snabbtänkthet måste vara bättre än någonsin. Under den här dagen får du ett sms som gör dig både glad och förvånad.

Oxen 20/4-20/5

Det är så mycket tankar som snurrar i skallen på dig just nu att du har svårt att fokusera på en sak i taget. Som tur är har du en del att göra på jobbet och det distraherar dig från att grubbla allt för mycket. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket just nu på den rådande situationen och som Tvilling kan det vara att du oroar dig lite mer än du behöver. Tvillingen är ganska nervöst lagt och brukar kunna lida av mild hypokondri. Försök att fokusera på nuet istället för att oroa dig för framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn torsdag där mycket av din energi går till att fokusera på jobbet. Du har inte så mycket ork för andra typer av engagemang just nu. En kollega eller vän har blivit väldigt flirtig den senaste tiden och du gör ditt bästa för att hålla distansen till hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar lite nu vad de förändrade omständigheterna innebär för dig arbetsmässigt och inte minst privat. Den person som du nästan aldrig hinner träffa för att hen är så upptagen har plötsligt en massa fritid. Utnyttja det här och se till att träffa hen så mycket du kan.

Jungfrun 23/8-22/9

Du söker efter svar som ingen kan ge dig just nu. Dagen handlar om att ha tålamod och göra som din chef säger till dig utan att ifrågasätta så mycket. Du måste lita på att din chef har allas bästa i tankarna när hen fattar vissa beslut.

Vågen 23/9-22/10

Du har fått mycket att fundera på så det gäller att du inte blir för impulsiv och ger ett svar för tidigt. Du behöver tänka igenom alla veriablar innan du fattar ditt beslut. Kvällen blir ganska långtråkig, du har varken ork eller viljan att göra något.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu försöker du vara så positiv som det bara går på jobbet. Du känner att dina kollegor behöver någon med humor och med lite distans till det mesta just nu. Under dagen får du en ganska underlig fråga av din chef. Välj dina ord med omsorg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ditt humör är lika varierande som vädret just nu. Ena sekunden så är du solig och glad men i nästa är du sur som en citron. Det är Månens position som påverkar ditt humör så här. Det du kan göra är att tillämpa lite självinsikt och backa undan när du börjar känna dig folkilsken.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar en dag i taget just nu och det är det bästa du kan göra. Genom att inte stressa upp dig för småsaker lyckas du behålla ett jämt humör trots allt. En vän vill träffa dig, försök att prioritera dina vänner lite mer nu när du plötsligt har mer tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda dag. Oavsett om du arbetar hemifrån, inte arbetar alls eller kör på som vanligt så har spelreglerna ändrats markant. Du känner att du är ute på tunn is och du skulle vilja ha mer kontroll över situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finkan säga eller göra för att förändra en väns åsikt. Hen har bestämt sig och då är det bara att acceptera hens beslut. Var en lojal vän och stötta hen istället för att kritisera hens val. Kvällen handlar om kommunikation och om heta känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons