Fredag 20/3

20 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du blir arg på en familjemedlem som inte kan sätta sig in i din situation. Det du tycker är väldigt jobbigt just nu upplever hen som en lyx. Du måste få din släkting att inse vilket ansvar som lagts på dina axlar utan att du bett om det.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du på ganska gott humör, det är ändå fredag och du gillar fredagar helt enkelt. Även om arbetsbördan ser väldigt annorlunda ut mot vad den brukar så lyckas du hitta ett sätt att fungera trots att det är så mycket nytt. Kvällen blir mysig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett ganska lömskt humör trots att det är fredag. Mars bidrar till att du är på gränsen till aggressiv vilket inte är så vanligt för ditt tecken. Försök att ta djupa andetag och hålla tyst när du har en giftig kommentar på tungan. Kvällen blir lagom social.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir tråkig om du inte bestämmer dig för att sätta igång med ett eget projekt. Just nu har du svårt att få med dina vänner på dina galna idéer så du måste försöka att roa dig själv lite mer. En vän vill få ett råd som rör hens kärleksliv. Du är inte bekväm med den typen av råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du höjer ribban i dina kontaktförsök något. Du vet att din vän kan vara på gränsen till folkskygg och osocial ibland, men det är lite det du gillar med hen. Idag får du en bra respons från din vän och du känner att ni kommer närmare varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och lagom aktiv. På jobbet är du mycket sjukdomssnack och du försöker att hålla dig borta från de värsta olyckskorparna. Du är i grunden en positiv och stabil person. Kvällen kan bjuda på romantik.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underlig dag som inte alls liknar dina vanliga fredagar. Här gäller det att använda sunt förnuft och vakta på dina tunga. Du vill ofta komma med spydiga kommentarer på vad du tycker är dumma frågor. Tänk på att det inte finns dumma frågor, bara dumma svar.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu försöker du att bli mer förstående och empatisk. Skorpionen kan lätt irritera sig på människor, särskilt när de visar upp ett flockbeteende och inte tänker för sig själva. Du försöker jobba på ditt tålamod med den här typen av beteende just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du håller dig på tå idag. En kollega är ganska sur och det är lätta att kliva hen på tårna utan att mena det. Försök att inte göra dig till. Din kollega får helt enkelt acceptera att du är den du är och har hen problem så är det hen som bör gå iväg.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att jobba på rätt sätt. Du måste hitta en väg att motivera dig själv. Med rådande omständigheter är det kanske inte så enkelt, men försök att tänka på långsiktiga mål och kortsiktig vinst.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och utmanande, särskilt för sent födda Vattumän. Du tvingas ta ställning till problem som du aldrig anande att du skulle få brottas med. Det här är mentalt stärkande och det stimulerar också din förmåga att tänka kreativt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda dag där du bör vara vaksam på förändringar i omgivningen. Det finns en risk att du missar väsentlig information och det kan leda till onödiga förseningar. Kvällen handlar om dig och din väns problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons