Lördag 21/3

21 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir jobbig för den rastlösa Väduren. Oavsett om du jobbar eller inte så känner du dig instängd och begränsad vilket gör att du kan fatta dumma och impulsiva beslut.  För att komma till rätta med det här beteendet måste du få utlopp för din energi genom till exempel träning.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en väldigt lugn dag där du försöker att komma tillrätta med olika projekt som du påbörjat men aldrig avslutat. Just nu ser du till att ha mycket för händerna. Har du möjlighet bör du spendera vissa delar av dagen utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att hitta på saker att göra, gärna utomhus. Du brukar vara sportig av dig så en långpromenad i skogen eller en joggingtur gör dig gott. Idag finns det en eller flera aktiviteter som du sett fram emot som blir inställda och det gäller att du hittar på något annat istället.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du känner en oro och en osäkerhet på allt just nu. Du är i behov av en person som talar om för dig att allt kommer att bli bra, men frågan är vart du hittar en sådan person. Du har en förmåga att jaga upp dig själv i onödan. Eftermiddagen handlar om vänskap och om det viktiga med att ta sig tid att träffas.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på alla förbud och det finns en risk att du gör precis tvärtemot det som du blir uppmanad att göra. Lejonet ogillar regler och särskilt regler som begränsar. Under eftermiddagen får du möjlighet att träffa eller prata med en person som alltid har en lugnande effekt på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får vara lite försiktig med vad du säger idag. Du har starka åsikter och det är inte alltid som du uttrycker dem så smidigt. Tänk på att många ämnen är extra tabubelagda just nu och du bör fundera igenom om du verkligen vill reta upp din familj och dina vänner på det här sättet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra lördag trots allt. Mycket den här dagen kretsar kring utomhusaktiviteter och kring familjen. Nu blir de närmaste allt mer viktiga för dig och du visar gång på gång vad dina nära och kära betyder för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acklimatisera dig till allt som händer just nu. Egentligen behöver du bara tid. Tid att smälta det du hör och tid att fundera på vad det här innebär för dig personligen. Ge dig själv den tid du behöver att  fundera över livet och vardagen.

Skytten 22/11-21/12

Du får vara hur arg du vill på en äldre släkting, hen kommer ändå inte att följa dina råd. Det är bara att acceptera att den här personen är ännu mer envis än vad du är. Det enda du kan göra för att hjälpa din släkting är att hålla ett vakande öga på hens aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir bra på ett ganska stillsamt sätt. Stenbocken är bra på att hantera att vara själv och du tar isolering mycket bättre än många andra tecken. Dagen ägnar du åt aktiviteter som har med arbete, utbildning och en hobby att göra. En flirt börjar bli lite allvarligare än du tänkt dig från början.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att kombinera alla projekt som du satt igång hemma. Du är en världsmästare på att börja här och där och till slut är allt en röra. Nu när du inte kan planera andra aktiviteter för stunden blir ditt hemmaprojekt extra viktiga för ditt välmående. Se bara till att skapa balans i det du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig i onödan för saker som kanske inte ens kommer att inträffa. Fisken har en tendens att bli uppjagad när de dagliga rutinerna ändras för snabbt. För att hitta en trygghet bör du samla din närmaste familj omkring dig. Närheten till din kära kommer att skänka dig lugn och ro.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons