Söndag 22/3

22 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du få bukt med saker som inte fungerar hemma. Det blir en kreativ och produktiv dag där du känner att du får massor gjort. Du har mycket energi från Solen just nu och det använder du dig av när du ska starta igång och fullfölja alla dina projekt.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om hemmet och att göra saker tillsammans med din partner eller din familj. Oavsett om du bygger om, storstädar inför våren eller har en bakdag så är det härligt att så många är med och vill hjälpa till. Just nu är familjen den som du umgås mest med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen handlar om att inte stressa upp dig. Du behöver ta det lugnt och hämta kraft inför kommande period. Det blir en bra dag om du bara ser till att hålla tempot nere. Kvällen handlar om vänskap och kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en person som inte vill lyssna på dig. Du tycker att du har många goda råd till hen, men hen tycker att du mest kritiserar och inte gör så mycket för att hjälpa. Ni två måste bli bättre på att kommunicera med varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen försöker du åter igen att knyta kontakt med en person, men hen kan vara knepig. Det finns en hel del personer som hen inte vill umgås med och tyvärr är många av dem dina vänner. Om du vill att ni ska ses så kanske ni bör vara ensamma.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ha tålamod, framför allt med familjen. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte riktigt orkat ta tag i din situations och det gör att du blir lätt irriterad och vresig. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att vara utomhus så mycket som du kan. Den friska luften gör dig gott och får dig att tänka på annat än det som bekymrar dig. Idag kan du av en slump springa på en person som kan bli betydande för din framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska aktiv söndag även om du gör det mesta på egen hand eller med en enstaka vän. Just nu föredrar du att inte vara allt för aktiv i folktäta sammanhang även om du gärna är utomhus mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite uttråkad men det finns inte så mycket att hitta på. Idag är det risk att du blir sur för att du är rastlös och att din ilska kan gå ut över fel person som din partner eller din familj. Försök att dra igång ett hemmaprojekt, det kan ge dig stimulans.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket som du ska hinna med idag och det gäller att inte vara på latsidan. Du har en förmåga att kunna gå in i saker med liv och lust något som kommer kunna visa sig vara värdefullt den närmaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra söndag även om du inte riktigt hinner med allt som du planerat att göra. Du har så många projekt på gång att det ibland blir svårt att få en överblick. Kvällen handlar om ett beslut som bör fattas tillsammans med övriga familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte så rolig som du hoppats på. Några av de aktiviteter som du planerat in den här söndagen blir inställda och det är bara att gilla läget. Under kvällen kan du få överraskande nyheter som rör en hobby eller ditt arbete.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons