Måndag 23/3

23 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en minnesvärd måndag där du lär dig att kompromissa och samarbeta med människor på ett helt nytt sätt. Just nu handlar dagarna mycket om att acklimatisera sig och hitta rutiner som fungerar i allt det nya.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen börjar du strukturera upp de kommande veckorna. Du vet att dina arbetsrutiner kommer att ändras och för dig om Oxe känns det bra att ha en plan. Under dagen provar du lite nya idéer som du har. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mer orolig än vanligt. Tvillingen är ett lufttecken som oftast har lätt för förändringar så länge de ligger inom ramen för det välkända. När alla parametrar ändras över en natt kan du ha svårt att anpassa dig. Dagen handlar om att försöka hitta en vardag som fungerar.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen blir du snabbt uttråkad. Du tycker det är svårt när du inte kan vara social och just nu är din bekantskapskrets väldigt begränsad. Risken är att du gör något lite impulsivt som du kanske ångrar längre fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner en rastlöshet gnaga inom dig den här måndagen. Just nu är allt ganska tråkigt så du behöver omväxling för att orka med. Försök att bryta vardagsrutinerna med promenader, eller joggingturer i naturen. Du behöver frisk luft för att inte känna dig instängt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som noggrant följer händelseutvecklingen omkring dig. Du är egentligen inte särskilt orolig för varken virus eller ekonomisk depression, men du ser till att vara förberedd på det mesta. Dagen går ut på att planera för framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du hålla humöret upp genom skämt. Du vill visa upp en lättsam sida av dig själv. Det är för många som går och grubblar så du tar det lite som ditt ansvar att få familj eller kollegor att tänka på annat än problem för en stund.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag där du fokuserar på nuet och försöker stänga ute så mycket som möjligt av all rapportering. Du har ett behov av att komma ikapp mentalt med de senaste veckornas händelser och du tar den här dagen till att smälta allt som hänt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant måndag eftersom den inte liknar någon annan måndag. Det är lite för mycket människor omkring dig när du behöver lugn och ro, särskilt om du måste jobba hemma. Du har svårt att få saker gjorda när allt hänger enbart på din egen disciplin. Du fördrar att vara på en arbetsplats eller skola när du ska jobba.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att fokusera på jobbet eftersom det är så mycket annat som du funderar över. Den här dagen börjar en person att höra av sig mer och mer. Från början tar du det som ett tecken på att hen är uttråkad, men efter ett tag börjar du fundera om hen inte är lite intresserad av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen bli lite seg även om du har att göra. Omständigheter gör att du måste strukturera för att förändra ditt arbete på ett sätt som du tycker är lite jobbigt Dagen går ganska långsamt, främst för att du inte riktigt har kläm på hur du ska lägga upp ditt jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till din vän eller partner idag trots att du egentligen skulle vilja vara ifred. Du behöver få fundera över allt som händer.  Fisken är extra emotionellt känslig och det här är en jobbig period för dig.

Annons