Tisdag 24/3

24 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du att jobba tillsammans med en kollega. Ni brukar inte umgås så mycket, men just nu är det ni två som bor närmast varandra och kan hoppa in med råd eller aktivt stöd när det behövs. Kvällen handlar om vårkänslor.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen går över förväntan fort. Den senaste veckan har det varit segt på jobbet, men nu börjar du äntligen kunna arbeta efter en struktur som passar dig. Idag får du låta din kreativa sida blomma ut helt och fullt. Även kvällen kretsar kring ett kreativt projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på personer som inte kan respektera din privata zon. Idag kan det till och med hända att du ryter till när en person kommer lite för nära. Du är väldigt mån om både din fysiska och din mentala integritet just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir en händelserik dag men på ett nytt sätt. Du får tänka om både när det gäller ditt privatliv och ditt arbete. Glöm inte att ställa in vissa evenemang som du inte kan genomföra den närmaste tiden. Just nu måste du vara organiserad för att få koll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir du svartsjuk och det är inte så vanligt när det gäller Lejonet. Du är vanligtvis en ganska självsäker person, men när det kommer till en viss person så lyckas hen rubba dina cirklar på ett sätt som ingen annan kan.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna både tröstäta och tröstshoppa just nu, men du är samtidigt medveten om att du bör vara lite försiktig med dina utgifter. Så som det ser ut just nu så vet man aldrig vilka förändringar som morgondagen kommer med.

Vågen 23/9-22/10

Du vill vara social men det är svårt att få med dina vänner på dina planer. De flesta håller sig gärna hemma istället för att vara aktiva. Idag får du höra ett rykte som gör dig både nyfiken och förvånad på samma gång

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att visa att du kan vara en god medmänniska. En granne eller bekant är i akut behov av hjälp och du känner att du bord göra en insats. Du har mycket energi just nu tack vara Solens placering så du har orken att vara lite extra hjälpsam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är mycket som irriterar dig just nu både privat och när det kommer till människor i största allmänhet. Mars gör dig ännu mer folkilsken och därför kan det vara en god idé att du håller dig lite för dig själv. Kvällen för med sig goda nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner att du måste hitta nya saker att göra eftersom mycket av den aktivitet som du håller på med i vanliga fall är begränsad eller ligger nere helt. Du startar upp projekt i hemmet och du passar också på att ha lång och djupa samtal med dina närmaste vänner. En gammal flirt tar fart igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir frustrerad på hur vissa människor hanterar de förändringar som pågår omkring er. Du är duktig på att anpassa dig till både nya arbetsuppgifter och ett annat tempo, medan andra kollegor tuffar på i sitt vanliga spår och är helt emot anpassning.

Fiskarna 19/2-20/3

Äntligen får du lite lugn och ro. Tisdagen blir balsam för själen. Du får tid att fundera både över dina känslor, livet i allmänhet och de val du gjort den senaste tiden. Av någon anledning finns det vissa saker som du ångrar att du inte sagt eller gjort. Tänk på att det aldrig är försent.

Annons