Onsdag 25/3

25 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en upplyftande onsdag. Inga dåliga nyheter kan förstöra den här dagen för du har något speciellt panerat. Du har en förmåga att behålla din optimism även när det är tuffa tider och det är en av de sidorna som dina vänner uppskattar hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Det här är en dag som är fylld av små projekt och många olika nödvändiga men tidskrävande aktiviteter. Dagen handlar om att visa att du kan tänka lite utanför de traditionella ramarna. Under eftermiddagen får du oväntat beröm från en chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på en person som inte tar situationen på allvar. Hens nonchalanta sätt går dig på nerverna. Du tycker själv att man ska vara förnuftig, men handen på hjärtat kan du vara ganska harig och du ogillar att ta risker, särskilt med din hälsa. Den här vännen eller kollegan är precis tvärtom.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir överraskad av en vän som plötsligt hör av sig och vill ses. Du har glömt bort hur mycket du älskar att umgås med den här personen. Jobbet, livet och fritidsintressen har kommit emellan er den senaste tiden, men nu verkar omständigheterna göra att ni får mer tid att höras.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du surar först, men bestämmer dig sedan att inte låta någon eller något komma emellan dig och dina planer. Lejonet brukar ta dagen lite som den kommer, men när det handlar om känslor är det en helt annan sak. Lejonet är en jägare och det finns en speciell person som upptar dina tankar just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en kollega som inte mår bra med ändå jobbar. Enligt dig så är det här beteendet väldigt osolidariskt. Under eftermiddagen får du nyheter som rör ekonomin och även sommaren. Det kanske är dags att tänka om.

Vågen 23/9-22/10

Du blir arg på en kollega som hela tiden ska tävla mot dig i alla möjliga och omöjliga situationer. Just nu vill du bara fokusera dig på att vara så effektiv du kan utan att hela tiden känna pressen från någon som vill bräcka dig i allt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga sticka ut och att våga vara annorlunda. Du brukar normalt sett inte vara rädd för att synas och märkas men den senaste tiden har du tyckt att det är genant att avvika för mycket från mängden. Nu har den här influensen försvunnit och du vågar ta plats igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har så mycket att organisera att du inte vet vart du ska börja. Skytten har aldrig varit bra på struktur och att plugga eller arbeta hemifrån försvårar för dig efter som det kräver en enorm självdisciplin som du inte har. Gör upp ett schema för dagen och håll dig till det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker det är lite tråkigt att inte kunna umgås med dina vänner som vanligt samtidigt som du tycker att det är ganska skönt att få mer tid för dig själv. Onsdagen handlar om ett gemensamt projekt i hemmet och om en ganska het flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

När alla andra drar ned på tempot så höjer du det ett par snäpp. Du drar igång projekt som både har med hemmet och arbetet att göra. Det är som om samhällets inbromsning triggar dig att vilja prestera mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar den här dagen lite som den kommer. Du har öppnat upp för kontakter från en tidigare bekantskapskrets. Den senaste tiden har du kommit på dig själv med att sakna vissa personer.  Kvällen handlar om starka känslor.

Annons