Torsdag 26/3

26 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du information som du känner att du kunde varit utan. Du visste att det här var på väg att hända, men du har kört strutsmetoden och stuckit huvudet i sanden den senaste tiden och hoppats på att problemet ska försvinna. Nu har du inget annat val än att hitta en lösning på dilemmat.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite mer fartfylld än övriga veckan.  Det är lite mer människor i rörelse den här dagen och du tycker det känns skönt att pulsen ökar, även om det är marginellt. På jobbet har du mer tid att lägga ned din själ i det du gör. Du låter din kreativitet få flöda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara sann mot sig själv. Du är en mästare på att ljuga eller bara servera delar av sanningen, men idag är du skyldig både dina kollegor och dig själv att inte sväva ut eller dölja fakta. Kvällen blir överraskande social.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att motivera dig själv och det går extra trögt om du en av alla som måste jobba hemifrån. Du är ganska usel på att strukturera ditt arbete om du inte har givna ramar, nu måste du försök att göra listor och hålla dig till det schema som du gjort upp utan att fuska. Det blir en prövning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir ganska långtråkig, i alla fall under dagen. Eftermiddagen och kvällen kan bjuda på aktiviteter, särskilt om du har en hobby som innefattar utomhusaktivitet. Idag känner du dig ganska modig tack vare Mars placering och det gör att du vågar öppna upp dig lite mer.

Jungfru 23/8-22/9

Du står och stampar på samma ställe just nu. Du behöver inspiration för att kunna jobba vidare med dina projekt, men det är svårt att hitta den typen av inspiration som du behöver. Försök med ett miljöombyte, bara en promenad kan hjälpa dig att få nya idéer.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig idag. Det har varit en dramatisk period och det är extra jobbigt för den känsliga Vågen. Idag behöver du hitta din jämnvikt igen för att kunna fungera. Ta en sak i taget och undvik sociala medier om det stressar upp dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika sätt att hantera det du går igenom just nu och du har valt försiktig optimism. Du försöker se de små glädjeämnena i vardagen och du försöker att inte oroa dig så mycket för vad som kommer att hända. Kvällen handlar om ett värdefullt råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kan bli stressad av att saker ligger utom din kontroll och det gör det mesta just nu. Försök att fokusera på de saker som du kan påverka och gör bra ifrån dig där istället. En vän eller din partner kommer med oväntade nyheter idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar mycket om dig själv och om saker som du vill göra. Är det lugnt på jobbet så har du möjlighet att testa nya idéer och ta ut svängarna lite extra. Du har en massa tankar om hur man kan förbättra på din arbetsplats. Kvällen blir mer flirtig än du vill erkänna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du väljer dina ord med omsorg idag. Du har hamnar i en situation där du måste styra upp både ditt och andras arbete och då handlar det om en balansgång mellan att vara bestämd och att vara inkännande. Kvällen blir trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt orolig för en vän eller en släkting. Hen mår under omständigheterna ganska bra, men det hjälper inte för du stressar upp dig ändå. Under dagen får du information som kan hjälpa dig att se lite mer objektivt på den situation som din vän eller partner befinner sig i.

 

 

 

Annons