Fredag 27/3

27 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undrar en hel del just nu men tyvärr det är inte så många av dina frågor som du kan få ett konkret svar på. Det mesta är vaga antydningar och det gör dig om möjligt ännu mer oroad. Under kvällen så träffar du någon som du inte sett på länge och det blir en härligt slut på fredagen.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar fredagar även i dessa tider. Fredagen får dig att bli på ett busigt och oförutsägbart humör. Under den här dagen lockas du att hitta på nya, lite oväntade saker på jobbet. Din chef imponeras av din kreativitet och din kunskap. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lita på en kollega som ofta kommer med halvsanningar och en del rena lögner. Du har jobbat länge med den här personen så du brukar kunna läsa hen rätt så bra, men idag blir du verkligen tveksam till om hen ljuger eller talar sanning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att förbättra och att utveckla. I tider som dessa kan din kreativitet komma till nytta så länge du har disciplin nog att fokusera på det du ska göra och inte blir distraherad av din omgivning. Kvällen kretsar kring något som är på väg att hända.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hoppas på ett förnuft hos dina kollegor men upptäcker att många faktiskt kan vara väldigt barnsliga och omogna, särskilt när de blir pressade. Idag blir det du som får kliva fram och ta kommandot som det ska bli något gjort överhuvudtaget. Kvällen blir vänskaplig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta till vara på stunden. Att leva i nuet är en konst i sig och du börjar bli bättre på att behärska den. Den här fredagen handlar om att våga, både arbetsmässigt och privat. Kvällen blir annorlunda men trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att ta vara på de tillfällen som erbjuds. Nu när tempot sänks i hela samhället har du mer tid över att fundera på vad det är som verkligen betyder något för dig. Ta till vara på den här tiden och se det som en möjlighet att fatta beslut om framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu så håller du dig mycket för dig själv. Det är en självvald isolering som inte enbart har med världen i övrigt att göra utan även handlar om en inre resa som du är på väg att starta. Under de närmaste månaderna kommer du att utvecklas och växa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir lagom aktiv. Du försöker kombinera arbete med motion, särskilt om du är hemma på dagarna. Du tar promenader och du ser till att bryta av arbetet med tex yoga. Kvällen blir intensiv och oväntat romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen försöker du få klart en hel del arbete så du kan lata dig hela långa helgen. Stenbocken har svårt att slappna av och njuta av att vara ledig om du vet att du inte hunnit med allt som du ska i veckan. Kvällen handlar om en vänskap som kan bli mer än vänskap om du låter den bli det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad på en person som hela tiden kör sitt race och vägrar att kompromissa som ni andra. Du vet sedan tidigare att hen är rätt så egocentrisk, men så här illa har det inte varit tidigare. Det kanske dags att ta ett snack med den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del saker som du bör fundera lite extra över idag. Mycket har med familjen att göra men vissa frågor kan även röra din partner och ditt arbete. Idag får du ett bra råd från en kollega. Det här är ett tips som du snarast bör omsätta från ord till verklighet.

 

Annons