Lördag 28/3

28 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du samordna olika saker så att de inte krockar. Du har kanske inte ett lika full schema som du brukar, men du har ändå en del saker att göra. Kvällen handlar om starka känslor, både passion och svartsjuka.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv, du hjälper en vän att göra klart ett projekt hemma hos hem och det blir riktigt bra. Dagen handlar också om framtiden och om ekonomiska beslut. På kvällen umgås du med familjen eller några väldigt nära vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte bli provocerad av en vän som hela tiden trotsar alla förbud. Hen är en sådan person som inte låter sig hindras av regler och förordningar vilket gör dig ovanligt upprörd. I vanliga fall brukar du vara den som hänger med när din vän hittar på dumheter, men inte idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig med vad du säger idag. Du har tidigare klivit en känslig vän på tårna och du vill inte göra om samma misstag igen. Under dagen får du höra ett rykte som låter lite för bra för att vara sant. Kvällen handlar om vänskap och om något som du har förlorat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och fartfylld lördag där du ser till att få mycket gjort på kort tid. Den här dagen har du en del saker som du vill hinna med och det gäller att ha koll på tiden. Kvällen kan bli väldigt mysig och kanske till och med romantisk om du bara bjuder till.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en dag i taget och du försöker att inte stressa upp dig över saker som du in rår på. Istället fokuserar du på saker som du kan påverka som att möblera om hemma eller börja med en ny hobby. Kanske är det här dagen då du lär dig att virka.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte blir irriterad på en äldre släkting som har svårt att hålla sig hemma trots flera uppmaningar från ditt håll. Du måste försöka se saken ur din släktings perspektiv. Hen blir deprimerad av att stanna inne hela tiden. Se om du kan hitta en bra kompromiss.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik lördag där det pågår mycket drama. När dina vänner har för lite att göra så sprider sig skvallret istället. Idag lyckas du stävja ett rykte innan det gått för långt men det kommer att bli svårt att kväva alla teorier i sin linda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite försiktig med vem du umgås med för tillfället och det kan såra vissa av dina vänner. Det förstår inte varför du drar dig undan. Även om du förklarar din oro i klartext så tycker de att du beter dig konstigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om arbete, drömmar och vänskap. Det blir en dag som går fort och där du får ta ut dig själv ordentligt. Det var länge sedan du gick in för något med samma entusiasm som du gör idag. Kvällen bli svindlande, spännande och annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går in för att avsluta ett projekt idag innan du ger dig i kast med nästa. För dig är det viktigt att få möjligheten att göra saker hemma nu när det är så lugnt på arbetet. Du mår bra av att ha projekt. Kvällen blir lagom social och kretsar kring väldigt god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig lite för att säga sanningen till en vän som hela tiden blir upprörd för det minsta lilla. Hen är väldigt känslig i vanliga fall och ännu mer just nu. Du vill inte riskera att hen blir sårad av något som ännu inte är helt bestämt.

Annons