Söndag 29/3

29 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bli intensiv för du har lovat en släkting eller vän att hjälpa hen med ett hemmaprojekt och det tar betydligt mer tid i anspråk än du avsett. Under den här dagen får du också ett positivt besked rörande framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Visst har du mycket att göra, men tänk på att det också är viktigt att hinna vila mellan varven. Under kvällen får du glädjande nyheter som kommer att underlätta för dig den närmaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ekonomin är det som mest bekymrar dig just nu. Idag är en bra dag att göra upp en plan för framtiden. Fundera på vad du kan snåla in på och hur du ska kunna lägga undan pengar. En vän har ett par bra råd när det gäller din ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill ha medlidande, men din vän är ganska kall när det kommer till dina problem. Du vet att du överdriver en smula och att allt inte är så jobbigt som du vill framställa det. För dig handlar det mer om att få empati än några konkreta råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här söndagen är du utomhus så mycket du bara kan. Är vädret på din sida så njuter du i fulla drag. Lejonet är en person som oftast trivs bra ute i naturen även om du kan acklimatisera dig till vilken storstadsmiljö som helst. Idag behöver du lugn och ro för att fundera över kärleken.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hinna med just nu och det beror på att du planerat din dag väldigt dåligt. Om du hade haft bättre koll så skulle det inte bli några problem. En släkting hör av sig med väldigt speciella nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Idag planerar du inför sommaren, men det är inte så lätt med tanke på rådande omständigheter. Det blir väldigt många om och kanske i dina planer. En idé är att skjuta upp den här typen av planerande någon eller några månader till.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att bara vara och att leva i ögonblicket. Det kan låta enkelt, men i själva verket är det svårt att inte älta det förflutna eller oroa sig för framtiden. Idag fångas du av stunden och njuter av livet. Under eftermiddagen kretsar mycket kring familjen och dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här söndagen handlar om att göra det du planerat och inte skjuta upp tråkiga saker. Du är bra på att undvika alla måsten och bara njuta av nuet. Nu har verkligheten kommit ikapp och det finns vissa saker som inte kan göras imorgon utan som du måste ta tag i nu.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen fokuserar du antingen på en hobby eller på studier. Söndagen handlar om att lära sig saker och att växa med sina uppgifter. Det blir en intressant och utvecklande dag. Eftermiddagen bjuder på en fysik utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att slutför ett hemmaprojekt idag, bara för att kasta dig över nästa. Du är rastlös och så här på våren brukar du boka in ett par kortare resor bara för att få komma bort. Nu måste du hitta andra sätt att brottas med din rastlöshet på.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är du gärna med familjen eller med din partner. Du behöver slippa tänka på arbete och på att prestera om än bara för en dag. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör en nära vän eller släkting.

 

 

 

Annons