Måndag 30/3

30 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska monoton och du försöker hitta på stimulerande aktiviteter inom ramarna för vad som går att göra. Under den här dagen pratar du mycket med dina vänner. Du vill känna närhet till de personer du bryr dig om även om ni inte kan träffas.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn, näst intill tråkig måndag. Efter en brokig och periodvis stressig höst så har du känt ett behov av att få en paus i vardagen, men det blir inte på det sätt som du föreställt dig. Även om livet går på halvfart just nu så känner du att du inte har ork eller lust att påbörja något nytt projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att acceptera det nya och försöka anpassa sig. Tvillingen brukar vara bra på att hitta lösningar på problem och acklimatisera sig till nya förhållanden. Under dagen tar du kontakt med en vän eller släkting som du saknar mycket. Du behöver hens styrka och tröstande råd.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite grinig just nu men du har svårt att veta varför du är så här. Det finns en rastlöshet och en maktlöshet i ditt tecken som gör att du blir på dåligt humör. Det handlar inte bara om den nuvarande situationen utan också om saker som förändrats i din privata bekantskapskrets.

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska säker på att du vet hur du ska gå till väga just nu. Du har insett att den person som du svärmar för är rätt för dig på så många sätt och du tänker verkligen inte ge upp trots att hen just nu är lite folkskygg. Utveckla ett förtroende mellan er genom att skriva mycket med hen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en ständig oro i ditt tecken just nu samtidigt som du har kommit så lång att du börjar acceptera allt som är nytt i ditt liv. Jungfrun är inte det mest anpassningsbara tecknet i zodiaken, men du är bra på att följa råd och inser att du inte har så mycket annat val än att tänka om.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska trött på att prata sjukdomar förbud och pandemi just nu. Om du kunde skulle du fly världen och gömma dig i en stuga på landet, men för de flesta Vågar är det vardag som gäller den här måndagen. Du behöver hitta en strategi som passar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en kampvilja i ditt tecken som kommer från planeten Mars. Oavsett hur den tar sig i uttryck de närmaste dagarna så handlar det om positiv energi. Är vädret fint den här måndagen ska du försöka vara lite utomhus. Våren gör dig gott.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på din partner för att hen inte vill följa dina direktiv. Du är en bestämd person som just nu vill ha saker på ditt sätt men din partner tycker du överdriver alldeles för mycket. Hen är inte lika oroad som du är utan tar dagen lite som den kommer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar bli irriterad, särskilt på familjemedlemmar och på människor som du ser lite väl mycket av just nu. Du är van vid ett ganska tempofyllt liv så det här lugnet gnager på dig även om du inte vill medge det. På kvällen får du ett fint meddelande från en vän. Hen vet hur hen ska muntra upp dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är förståndig och väldigt lätt att samarbeta med just nu. Du har extra mycket vatten i ditt tecken vilken dämpar de hetaste känslorna och gör att du lättare anpassar dig till nya omständigheter. Under dagen väntar ett intressant besked.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga självklara val idag utan alla val måste tänkas igenom noggrant. Du står inför ett vägskäl och du vill gärna ha någon att bolla dina idéer och tankar med. Under eftermiddagen så får du dig en värdefull tankeställare.

Annons