Tisdag 31/3

31 mar, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn men ändå givande tisdag där du får en hel del gjort. Du har lagt dig till med nya vanor och du vet hur du ska lägga upp ditt arbete för att det ska kännas rätt. Under tisdagseftermiddagen trotsar du alla råd och ger dig gärna ut på en promenad.

Oxen 20/4-20/5

Du tar nya tag den här tisdagen. Det känns som du har fått ett bättre grepp på hur saker fungerar och du vet hur du ska lägga upp ditt arbete på ett bra sätt. Det har tagit tid att anpassa sig till allt nytt, men du känner att det här är en utmaning som du kommer lära dig mycket av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om starka åsikter och att uttrycka sig klart och tydligt. Det blir en spännande och utvecklande dag där du följer olika händelseförlopp med ett starkt intresse. Just nu väljer du att studera och lära dig mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Du pratar mycket med en vän och du har börjat utveckla känslor för hen trots att du vet att det är en väldigt dålig idé och att du kommer antingen bli sårad själv eller såra någon som står dig nära. Problemet med hela den här situationen är att när ni träffas eller samtalar så är allt så rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du mod till dig och frågar din vän om ni ska ses. Reaktionen bli positiv, så se till att göra det bästa av situationen. Hitta på något som intresserar er båda och som ni kan göra något av tillsammans. Här är viktigt att bygga en relation på vänskap och tillit lika väl som på passion.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på personer som inte tar sitt ansvar idag. Du tycker att de borde tänka ett steg längre, men de ser bara problematiken som de har framför näsan just nu. Under eftermiddagen får du nyheter som du gått och väntat på.

Vågen 23/9-22/10

För dig är det oroliga tider just nu. Oavsett om du känner dig relativt trygg med arbetet och med din privata situation eller inte så finns det ändå en osäkerhet i ditt tecken som lyser igenom i nästan allt den här tiden. Hitta tillbaka till det som gör dig glad och få dig att känna dig säker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner förändringens vindar och det väcker din nyfikenhet lika mycket som det oroar dig. Du känner att det finns en hel del saker att fundera på, både när det handlar om vad som är viktigt i livet och hur din närmaste framtid kommer att gestalta sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du pratar mycket med en vän som delar dina tankar och ditt sätt att se på världen. Förvånansvärt nog verkar det inte vara din partner som du vänder dig till med dina mörkaste tankar och rädslor. Det här är en vän som du känner förstår dig bättre än någon annan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara lite fräsig idag och det låter du främst gå ut över dina familjemedlemmar. Det märks att du börjar bli rastlös och att det inte händer så mycket i ditt liv just nu. På sätt och vis kan det här vara en nyttig upplevelse för dig eftersom du får börja längta efter vissa aktiviteter och vissa personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra idag och det finns en risk att du stressar fram ett resultat som inte blir bra. Du borde försöka att fundera ett varv till istället. Det kan vara nyttigt för dig att låta saker få ta tid och att avsluta ett projekt i taget utan stress.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar en hel del över din partner just nu. Hen är sig inte lik och drar sig lite undan dig. Det här ger även dig mer frihet att fundera på er relation och vad det är du egentligen vill ha ut av den. Ett minne från förra sommaren får dig att längta tillbaka till något som du nästan haft men aldrig fick.

Annons