Torsdag 2/4

02 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir utsatt för en del skämt idag och det förvånar dig eftersom den första var igår. Dina vänner vill överraska dig och få dig ur balans och det enda sättet att göra det på är att göra det oväntade vid en oväntad tidpunkt. Du är för bra på att räkan ut vad det är som är på gång annars.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om ett experiment som faller väl ut. Du får utnyttja dina kunskaper och din talang till att undervisa och vägleda vissa personer. Du gillar verkligen den här formen av mentorskap. Det är både utmanande och kreativt att lära ut saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för dina egna åsikter. Även om du inte tycker som alla andra så har du rätt att göra din röst hörd, och vem vet, din åsikt kan ge en tankeställare till dina kollegor. Under dagen kommer en chef med lite tuffa, men inte helt oväntade nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en dag i taget just nu. Det finns mycket olika indikationer i ditt horoskop som både handlar om extremt lugn och extremt högt tempo på samma gång. Det kan ha att göra med vilket yrke du har valt eller med din hälsa. Dagen bjuder i alla fall på variation på ett nytt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du passar på att intensifiera en kontakt som legat på is. Den här personen är mer mottaglig för din charm just nu, men då gäller det att du är mer öppen och visar mer av vem du egentligen är. Den här personen uppskattar intelligens och humor, något du har mycket av.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill visa en kollega att du är bra på att komma med nya idéer, i alla fall när det gäller att hitta nya och väl fungerande rutiner. Situationen som du befinner dig i just nu är annorlunda mot det mesta du har upplevt, men det hindrar inte dig från att använda dig av logik och av din praktiska sida.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig i det mesta du göra just nu. Du håller dig hemma en hel del och undviker alla former av aktiviteter utanför arbetet. Det här är en ny situation för den sociala Vågen och det kan börja gå dig lite på nerverna idag. Hitta andra sätt att vara social på. Starta en facetime grupp med dina vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker vara ute så mycket som vädret tillåter. För dig betyder närheten till naturen mer än vanligt. Du blir lugn av att promenera oavsett om det är i skogen eller i stadsmiljö. Om du inte har möjligheten att komma ut så kommer rastlösheten att slå till om du inte hittar något kreativt att göra hemma.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att du bli retlig för småsaker just nu. Du har svårt att koppla av och bara vara. Det finns en påverkan från Pluto som förstärker den här sidan hos dig. Du startar smågräl både med din partner och med dina familjemedlemmar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag försöker du vara lite mer aktiv. Även om du har jobbat på de senaste dagarna så har du inte haft samma tempo som du brukar ha i din vardag, men nu har du möjligheten att skruva upp tempot något. En förfrågan från en vän gör dig både förvånad att glad. Du trodde ni hade glidit isär.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Det finns olika sätt att hantera små problem på och att ignorera dem är inte det bästa sättet att hantera situationen. Det är bättre att ta tag i alla problem innan de eskalerar och växer sig större. Tänk på det idag när du bollar med den typen av situationer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte visa dina känslor öppet just nu utan föredrar att hålla en lite mer låg profil vilket gör din partner upprörd. Hen vill att du ska skylta med er relation och visa omvärlden hur mycket hen betyder för dig. Det här är ett ämne ni borde diskutera.

Annons