Onsdag 1/4

02 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Tack för er uppmärksamhet om att horoskopet saknades, här kommer dagens horoskop Onsdag 1/4

mvh

Felicia

Väduren 21/3-19/4

Idag har du mer energi än du brukar ha så här mitt i veckan. Du känner en gnagande rastlöshet och du vill ha ett projekt som du kan jobba med. Idag är en bra dag att låta kreativiteten flöda. Försök att hitta inspirationen inom dig.

Oxen 20/4-20/5

Du känner att du orkar ta tag i nya projekt och det hjälper dig att hålla fokus framåt. Precis som de andra jordtecknen kan Oxen ibland bli lite negativ och måla upp de värsta, tänkbara scenariot i sitt huvud. Idag gäller du att du trycker undan den sidan av dig själv och försöker se saker positivt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du se vad du kan göra för att förändra eller förbättra antingen hemma eller på jobbet. Just nu har du mycket tid att tänka ut nya idéer och pröva dem utan att behöva stressa fram ett resultat. Ta till vara på den här möjligheten.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

I ditt tecken finns ett högre tempo än i många andras. Du ser ut att stressa en hel del just nu och du har svårt att hinna med. Det minsta du ska behöva fundera på är att regler och rutiner fungerar. Försök att hitta ett sätt där du kan jobba på i att högt tempo men ändå hålla rutinerna bra.

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar på en förändring i ditt liv. Det kan vara ett karriärsbyte, en utbildning eller till och med en flytt. Nu när tempot i vardagen inte är detsamma som förut så har du tid att ta reda på lite mer om de här områdena.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om anpassningen och det är inte riktigt din starkaste sida, men du gör ändå ditt bästa för att fungera i gruppen. Just nu händer et så mycket både privat och på arbetet att det kan vara svårt att hinna med mentalt. Kvällen handlar om att hålla sig i fysisk form.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en äldre släkting eller vän som behöver din hjälp. Trots att du vet att den här tjänsten kommer att ta både tid och pengar i anspråk så ställer du upp.  Dagen handlar också om nyheter och om en överraskning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en möjlighet att du planerat in en weekendresa eller en semester alldeles snart och nu måste du välja om du ska resa eller ställa in. Det här blir en samvetsfråga på många plan. Under dagen får du nyheter som gör dig upprörd eftersom du tycker att det är orättvist.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska dryg onsdag där du får använda dig av fantasin för att hitta på något att göra. Det finns få personer som är så positiva som Skytten och grund och botten är och det är just den positiva kraften som får dig att ta dig igenom den här typen av dagar utan att bli nedstämd.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu handlar ditt liv om att hitta nya rutiner och om att få dem att fungera. Du brukar vara ganska duktig på att malla in ditt liv eftersom du fördrar struktur framför allt för stor frihet. Precis som Jungfrun är du bra på att skapa trygghet mitt i allt det okända. Kvällen bjuder på en flirt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på att det krävs så mycket av dig på jobbet just nu. Du ska vara mer än en person och du ska gärna ha svaret på alla frågor som dina kollegor har. Försök att hitta utrymme där du kan sätta dig ned och lägga upp ditt arbete på ett lite mer metodiskt sätt att jobba på.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om frihet men också om ansvar. Fisken tycker egentligen inte om att arbeta självständigt eftersom det kräver mer disciplin och organisation av dig. Idag får du öva på att vara effektiv utan att någon driver på dig.

Annons