Fredag 3/4

03 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu händer allt och ingenting i ditt liv på samma gång. Samtidigt som det är omvälvande förändringar omkring dig så påverkas du ganska lite i nuläget. Du anpassar dig snabbt till de nya rutinerna och du växer som person av de prövningar du genomgår.

Oxen 20/4-20/5

Äntligen fredag igen. Som Oxe gillar du fredagar vare sig det innebär helg eller arbete för din del. Du är alltid på lite extra gott humör den här dagen. Idag får du möjligheten att vara kreativ ut över det vanliga och att visa vilken härlig fantasi du har. Är du hemma handlar dagen även om praktiska saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill inte vara allt för påstridig, men du skulle verkligen behöva ett svar från din släkting eller chef idag. Hen borde begripa hur viktigt det här är för dig och att du borde få besked så snart som möjligt. Kvällen handlar om vissa val.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte driva på en vän, men hen har gått in i något slags ide. Hen varken svarar på samtal, vill jobba eller ha kontakt med någon. Du funderar på hur du ska nå fram till din vän på ett bra sätt. Det här är ingen enkel situation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ute och rör på dig kanske lite mer än du måste, men rastlösheten drar i dig. Lejon är inte gjorda för att vara i bur. Ju hårdare restriktioner ju större risk att du bryter mot reglerna. En vän hjälper dig att tänka på annat än att du känner dig instängd idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att argumentera med en kollega eftersom hen hela tiden utgår från att hen har rätt oh att alla andra har fel. Du vet att den här personen alltid går sin egen väg och vägrar lyssna på andra men idag måste hen anpassa sig, precis som ni andra.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker med alla möjliga metoder för att hålla dig sysselsatt den här fredagen. Även om du har saker att göra så finns det långa stunder då du väntar på besked eller riktlinjer. Då får använda dig av din fantasi för att underhålla dig själv. Kvällen kretsar kring familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Mycket i ditt liv handlar om att hitta nya metoder och att arbeta igenom nya idéer. Det här är en period då du får användning av din intelligens och din förmåga att tänka utanför boxen. Kvällen handlar om nyheter och om förändringar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du och din familj börjar gå varandra lite på nerverna. Visst älskar du dina nära och kära, men du brukar inte se så mycket av dem som du gör just nu. Nu måste hitta ett sätt att fungera som familj trots att ni är mer på varandra än någonsin.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hitta tillbaka till dig själv igen. Du känner dig lite förvirrad i allt det nya och det kan göra dig mer passiv än du brukar vara. Trots att du försöker hitta struktur så är det svårt när inget är som det brukar vara. En vän finns där och muntrar upp dig vilket du är väldigt glad för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara nog så bestämd när du vill och idag krävs det en person som pekar med hela handen och styr i detalj. Även om det här inte är ditt favoritsätt att arbeta på så förstår du att det är nödvändigt för tillfället. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill men det är så tabu att du inte ens vågar tänka tanken fullt ut. Fisken brukar sällan bryta eller ens tänja på reglerna så därför blir din dröm svår att genomföra. Just nu är det mest en fantasi, men tiden får utvisa om du tycker att den är värd att förverkliga trots allt.

Annons