Lördag 4/4

04 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du funderar mycket den här lördagen. Det rör både dina planer i påsk och den kommande sommaren. Just nu känns allt väldigt ovisst. En konflikt som rör ansvar uppstår inom familjen den här dagen. Det handlar om att inte följa de råd som ges.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp den här dagen så det gäller att du försöker att organisera din tid ordentligt. Det blir en dag där du får hålla igen på ditt humör och bita ihop om du blir irriterad. Du inser att konflikter bara spär på de problem som uppstår. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker hålla ett jämnt tempo den här dagen. För dig är det viktigt att både hinna med saker som du måste göra och saker som du vill göra. Lördagen blir ovanligt osocial för den annars så vänskapssjuka Tvillingen.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lie deppig och orolig den här lördagen. Det är så mycket som är ovisst. Du funderar på påsken men bestämmer dig för att vara impulsiv och ta dagen lite som den kommer. Kvällen bjuder på ny information.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vågar inte göra så mycket olika aktiviteter som du skulle vilja göra den här lördagen utan håller dig till saker som du kan göra utomhus. Den här dagen handlar också om vänskap och om att stötta varandra. Det finns även en början på något som kan bli en förälskelse.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara ganska envis när du sätter den sidan till. Just nu försöker en av dina familjemedlemmar övertala dig att göra något trevligt som att gå ut eller träffa vänner. Du vägrar följa med. För dig är ditt hem den viktigaste punkten i din trygghet.

Vågen 23/9-22/10

Du oroar dig mycket för en äldre släkting även om det inte verkar finnas något att ara orolig för. Hen har en tendens att göra lite som hen vill och förbud verkar bara trigga den här personen till att bryta dem snarare än att följa dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en stillsam men ändå inspirerande lördag där ditt konstnärskap står i fokus. Mycket handlar om att hitta nya sätt att se på saker. En diskussion med en vän kan urarta om du inte ser upp. Kvällen blir mysig men det händer inte så mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del att fundera över den här lördagen. Din vanliga värd är upp och ned vänd men du gör ditt bästa för att hålla ditt humör på topp ändå. Ett besked av något slag kan komma att göra dig upprörd idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska harmonisk lördag där fokus ligger på hemmet och på dina inredningsidéer. Du vill försöka utveckla och förändra även om det bara är med små medel. Kvällen bjuder på intressant skvaller och ett annorlunda möte.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen tvingas du göra vissa val som du under andra omständigheter inte skulle göra. Det blir en omvälvande dag där omställning, anpassning och fokus på det som är viktigt i livet bli nyckelorden för dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara odelat positiv just nu även om du försöker hålla humöret upp så mycket du kan. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig mycket både om dig själv och om din omvärld.

Annons